Golvpojkarna Aktiebolag

Göteborg

Om Golvpojkarna Aktiebolag

Om oss

Golvpojkarna AB grundades år 1988. Under de första tio åren bestod Golvpojkarna av fyra härliga kollegor som tidigare jobbat på Asmundssons golv. Michael Liljeros, Peter Grönskog och Pelle Nilsson är tre av grundarna, de är fortfarande aktiva. År 2022 har den nya generationen tagit över en del av företaget.

Som ledande golventreprenör i Göteborgsområdet tillhandahåller vi våra tjänster både till företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet inom branschen där vi har mängder med nöjda kunder från Tjörn i norr till Varberg syd. Vi förstår att ert hem och ert företag är er viktigaste investering. Med varje kund behandlar vi ert hem och företag som om det vore vårt eget.
8

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Golvpojkarna Aktiebolag. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556315-8343
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 1988-01-13
Momsregistrerat
1988-01
Registrerat för F-skatt
1988-01
SNI
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget bedriver handel med golvmaterial och mattor samt utför arbeten inom denna bransch, äger och förvaltar fastigheter samt bedriver byggnadsverksamhet och handel med ovanstående områdens tillhörande produkter och maskiner samt därmed förenligt verksam het.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Golvpojkarna Aktiebolag kan hjälpa dig med: