Leonek Bygg och Renovering AB

Göteborg

Om Leonek Bygg och Renovering AB

Mitt företag är nytt på marknaden, men jag har 29 års erfarenhet av byggbranschen, varav 17 år i Sverige arbetat för andra företag. Jag sysslar främst med efter-/renoveringsarbeten inne i byggnader och lägenheter. Specialiserad främst på byggnation och renovering av badrum och kök. Mitt erbjudande kommer även att omfatta större byggnationer och renoveringar av badrum och kök. Jag kan även erbjuda hjälp med mindre reparationer eller modifieringar av väggar eller byte av golv, spackling och målning av väggar och tak, byte av dörrar och fönster. 

Jag planerar att vidareutveckla min verksamhet under parollen av mitt företag, Leonek Bygg och Renovering AB, som erbjuder ett professionellt och pålitligt förhållningssätt till varje order jag tar emot och slutför. Tack för ditt intresse och jag inbjuder dig att samarbeta.  

Kontaktuppgifter finns på Servicefinders webbplats
5

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Leonek Bygg och Renovering AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559447-3596
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-09-06
Momsregistrerat
2023-12
Registrerat för F-skatt
2023-12
Antal anställda 1–4
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bygg och renoveringar av lägenheter, småhus och villa samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.