Bygga garage med en isolerad betongplatta i Kävlinge

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Nybyggnation i Kävlinge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av nybygge
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vill ha ett garage byggt på min tomt 4x10m, isolerad 300 platta kan ingå.
Vad som ska genomföras
Nybyggnation
Om bygglov finns
Ja
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Nybyggnation

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Andreas Allfix för jobbet. Andreas Allfix har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • DWS Montering & Bygg i Skåne AB
 • VG Bygg&Allservice i Veinge AB
 • ASTA Bygg AB
 • Gagria Byggtjänster AB
 • Vema Entreprenad AB
 • Händige Herrn i Glumslöv AB
 • Alert Senior

Andra som fått hjälp med nybyggnation

Nybyggnation
Bygga 30 kvm garage och måla fastighet i Stockholm, inom 3 månader
Vi skall bygga ett garage, 30 kvm på vår fastighet samt så skall befintlig fastighet samt attefall målas i en ny nyans, Vi har bygglov klart samt inväntar startbesked. Konstruktionsritningar finnes.
Nybyggnation
Totalentreprenad till nybyggnation av villa i Kävlinge, inom 6 månader
Har en tomt på 1297 kvadratmeter ute i Kävlinge kommun/Stora Harrie. Tomten har inga träd eller diverse saker på, enbart gräs. Vi önskar totalentreprenad, schaktning, stomresning, gjuta platta,…
Bygga garage med en isolerad betongplatta i Kävlinge
Extention on outdoor garage in Kävlinge
I want to build an open garage ; its more like a extention from exsisitng garage with a roof and pillars.

And design / repair front door steps with air stone.
Bygga garage med en isolerad betongplatta i Kävlinge
Tillbyggnad av garage i Kalmar, inom 6 månader
Tillbyggnad garage ca 12 kvm. Byte av tak till papptak samt höjning av tak ca 220 mm.
Bygga garage med en isolerad betongplatta i Kävlinge
Nybyggnation av ett hus i Kävlinge
Har en grovskiss färdig hur huset skall se ut, behöver hjälp med en fasadritning samt helheten av huset, från schaktning till uppbyggnad av hus osv.
Jag har redan en tomt.
Bygga garage med en isolerad betongplatta i Kävlinge
Bygge av trädäck på markplan i Kävlinge
Bygge av trädäck på markplan, både fram och baksida. Cirka 6x3 fram och 4x4 plus 4x2 baksida. Är 8 meter bak, där de 4 skall sneddas ner till 2 meter.

Vanliga frågor och svar om nybyggnation

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om nybyggnation

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!