Renovering av badrum i Svalöv

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Svalöv!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Planerar renovera badrummet på första våningen i vårt hus. Badrummets klinker hade fått sprickor och jag tog bort de skadade klinkern från badrumsgolvet men upptäckte skador även under klinker varför vi har bestämt oss för att renovera hela badrummet.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Renovering av badrum i Svalöv
Badrum / Våtrum

Seriös företag med bra bemötande och bra information under arbetsprocessen.
Man kände sig delaktigt i renovering och val av kakel, klinker och andra … Visa mer

Seriös företag med bra bemötande och bra information under arbetsprocessen.
Man kände sig delaktigt i renovering och val av kakel, klinker och andra detaljer under renovering av vårt badrum.

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Unik Malmö Allservice AB för jobbet. Unik Malmö Allservice AB har utfört 17 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • MickeD's kakel o Bygg
 • Helft Bygg
 • Abassi Bygg AB - FTM bygg AB
 • KVG Kakel & Klinker AB
 • Oderljunga Gård AB
 • HEL Bygg & Vvs AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum i Svalöv

Renovering av två badrum i Huddinge

Vill renovera 2 badrum, men inte samtidigt, för vi behöver ett fungerande badrum.
Renovering av badrum i Svalöv

Renovering av badrum på 5 kvm i Trollhättan

Vi har ett litet badrum ca 5 kvm som vi vill renovera.
Lägga ny badrumsmatta vägg och golv samt ny badrumsinredning, toalett, kommod med handfat dusch mm.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på ca 7 kvm i Svalöv, inom 6 månader

Totalentreprenad för renovering av badrum. El, behöver uppgraderas finns inga jordade uttag i rummet plus mer belysning. sätta in mer belysning. Byta fönster. Sätta in ny bredare dörr. Byta…

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.