Unik Malmö Allservice AB

Vi hjälper dig!

Om Unik Malmö Allservice AB

Unik Malmö Allservice AB är ett företag ni alltid kan lita på. Ni kan känna er trygga med att vi gör det ni har beställt och att vi levererar det till överenskommet pris. Ni kan också vara säkra på att de vi skickar till er är yrkeskunniga människor med en hög nivå av yrkesstolthet. Vi har alltid ambitionen att jobba snabbt utan att tumma på kvaliteten. Genom att se till att bli klara med ett jobb innan vi påbörjar nästa håller vi tidsplanen, får nöjda kunder och kan också ta på oss fler projekt över tid.

Heltäckande städtjänster

Att ha en välstädad och ren omgivning är något som bidrar till välbefinnande och hälsa. Du kommer trivas bättre i ditt hem eller på din arbetsplats om det är rent och fint men också må bättre. Vi på Unik Allservice AB erbjuder heltäckande städtjänster för både företag och privatpersoner. Givetvis med fulla garantier samt möjlighet att enkelt och bekvämt använda RUT-avdraget för att hålla ner kostnaderna. När du anlitar oss sköter vi markservicen och du kan fokusera på det viktiga i ditt liv, oavsett om det är jobb eller familj.

Underlätta din flytt med oss

Att flytta är en av de tyngsta sakerna man kan göra i livet. Även i de fall när flytten i sig kommer innebära något positivt i det långa loppet är det oerhört jobbigt att genomföra den. Både fysiskt och mentalt. Med våra flyttjänster kan ni göra det mycket lättare för er själva genom att låta oss ta hand om det mesta av packandet och bärandet. Låt proffs sköta själva flyttandet så kan ni fokusera fullt ut på att se till att komma i ordning på ert nya ställe. Boka gärna in en flyttstädning på samma gång för maximal avlastning.

Heltäckande byggtjänster

Behöver ni bygga ut, om eller till? Vi erbjuder heltäckande byggtjänster där vi kan ordna det mesta åt er. När ni kontrakterar oss får ni en helhetsentreprenör som ser till att ert projekt går från idé till verklighet på nolltid. Vi kan ta på oss de flesta typer av uppdrag. Både små och stora, på privatmarknaden och åt företag. Ni kommer ha väldigt svårt att hitta en mer prisvärd och effektiv samarbetspartner än oss.
17

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Unik Malmö Allservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559358-7586
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-01-04
Momsregistrerat
2022-02
Registrerat för F-skatt
2022-01
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
49420
Flyttjänster
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
43999
Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
43390
Annan slutbehandling av byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Bygg, flytt, städ, el, VVS.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda