Sten och Kakel Proffsen i Skåne AB

Sten och Kakel Proffsen i Skåne AB

Bunkeflostrand

Presentation

Välkommen till Sten och Kakel Proffsen i Skåne AB!

Vi är skånes schysstaste sten och kakel specialister, med mer än 20 års erfarenhet varav 13 av dessa i Tyskland! Vill du ha en drömträdgård så kan vi hjälpa dig med detta. Med tidigare byggen såsom Zlatans Pool, Guillermo Molins trädgård samt samarbeten med Gert Wingårdh Arkitektbyrå så kan ni känna er trygga med att vi har spetskompetens i våra specialistområden.

Med lång erfarenhet av stora modellträdgårdar i Tyskland för företag så har vi utvecklat ett kunnande som bräcker de rådande standarderna såväl utförande -samt materialmässigt. Vi jobbar med miljövänliga samt högkvalitativa material, och vi hjälper er att uppfylla era visioner på bästa möjliga sätt så att ni kan få en exklusiv drömträdgård, pool eller badrum utan att behöva betala omänskliga priser.

Vi jobbar såväl utvändigt som invändigt, med specialisering på Stenar och Kakel. Vi bygger Trädgårdar, Pooler samt badrum med allt vad det innebär, d.v.s. även murar och staket etc. Vi jobbar även med husbyggen och kan hjälpa dig vid mindre renoveringar såväl som stora totalentreprenader.

Besök gärna vår hemsida för att se våra referensgallerier! Se även Flisbys katalog (Länk nedan):

https://issuu.com/byrankommunikation/docs/flisby_2017?e=15816483/45672514)
Sidorna med våra jobb: 2, 10, 12, 17, 20, 23, 26, 28, 43, 50, 52, 54, 55, 56, 64, 78

Givetvis har vi kostnadsfri rådgivning samt offert! Så tveka inte på att höra av er redan idag!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Sten och Kakel Proffsen i Skåne AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556897-8471
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

Tidigare jobb

Zlatan