Trädfällning i Heby

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Heby hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Heby står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Otroligt snyggt gjort och väldigt duktig. Trevligt bemötande och helt klart någon jag skulle använda mig av igen!

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 957
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Heby, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Heby med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Heby och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Heby och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Heby kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla och såga upp 2 st träd i Knivsta

Rimlig pris, var extra snäll och kom til bra tid för att barna kunne kolla, allt gick snabbt, och jobbet var bra och snabbt utfört. Kan rekommenderas.
– Christoffer Harder
augusti 2020

Fälla 6 st träd i Knivsta

Hög kompetens och snabb service.
– Richard Eriksson
oktober 2020

Trädfällning i Söderfors Tierps kommun

Överkomligt pris och ett mycket trevligt bemötande. Rekommenderar!
– Ulrika Lindroth
juli 2020

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Heby
Markarbete i Heby

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Heby
Sten/Plattsättning i Heby

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Heby
Trädgårdsarbete i Heby

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Heby
Asfaltering i Heby

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Heby

Familjen Laby AB

(7 omdömen)

Jag har varit verksam inom trädgårdsnäringen sedan 2017. Min specialiseringen: - Beskärning och fällning av träd från mark eller skylift. - Skötsel, …

Jag har varit verksam inom trädgårdsnäringen sedan 2017. Min specialiseringen: - Beskärning och fällning av träd från mark eller skylift. - Skötsel, anläggning och renovering av ängar - Invasiva växter Jag har liftkort samt motorsågskörkort ABCE vilket innebär att jag får fälla svårare träd från mark samt beskära och …

Hamilton Tree Solutions AB

(5 omdömen)

Enmansföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder …

Enmansföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder kostnadsfri offert i Uppsala/Stockholm området.

Firma Tobias Olsson

(3 omdömen)

Hallå! Här är ett enmansföretag som sysslar med det mesta inom gräv, lastmaskin och markarbeten såsom stenläggningar, dräneringar, tomtplanering, …

Hallå! Här är ett enmansföretag som sysslar med det mesta inom gräv, lastmaskin och markarbeten såsom stenläggningar, dräneringar, tomtplanering, avlopp, snöröjning mm. Kämpar alltid för att göra bra jobb och få nöjda kunder!

Drott24 Städ & Flytt AB

(1 omdöme)

Drott24 Städ & Flytt AB är en helhetsleverantör av servicetjänster. De allra flesta vill lägga tid och fokus på sin kärnverksamhet, familj och annat …

Drott24 Städ & Flytt AB är en helhetsleverantör av servicetjänster. De allra flesta vill lägga tid och fokus på sin kärnverksamhet, familj och annat viktigt i ens liv. Genom att anlita oss gör vi både ert jobb och vardag enklare. Vi tar hand om all den service ni kan tänkas behöva: städservice, fönsterputsning, …

Storholmen Träd AB

(29 omdömen)

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga …

Vi hjälper gärna dig med trädvård och trädfällningar. Kanske vill ni få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller förbereda er tomt för att bygga ett nytt hus. Vi är bra på, och certifierade/försäkrade för, alla typer av trädfällningar och beskärningar. Anlitar du oss så garanterar vi: - Tydlig offert med fast …

SWEPA SERVICE AB

(104 omdömen)

"Vi tillhandahåller Bästa kvalitet & Bra service till ett rimligt pris" En översikt över Swepa Service AB Swepa …

"Vi tillhandahåller Bästa kvalitet & Bra service till ett rimligt pris" En översikt över Swepa Service AB Swepa Service AB startades i juli 2020, med mål att kombinera låga priser med pålitlig och god kvalitet. Vi är övertygade om att just dessa målsättningar kommer att resultera …

Björks Trädservice

(21 omdömen)

Nu när våren börjar närma sig så är det läge att ta ner träd som står dumt till eller bara ska fällas. Vi erbjuder att ta ner svåra träd och träd som …

Nu när våren börjar närma sig så är det läge att ta ner träd som står dumt till eller bara ska fällas. Vi erbjuder att ta ner svåra träd och träd som står dumt till med en säker och metodiskt och säker teknik så att hus och övriga byggnader inte tar skada. Vi på Björks Trädservice är certifierade av Säker Skog, samt …

Trädkirurgen i Stockholm AB

(7 omdömen)

Certifierad specialist på avancerad trädfällning, trädvård och stubbfräsning i Stockholm. Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning. Vi …

Certifierad specialist på avancerad trädfällning, trädvård och stubbfräsning i Stockholm. Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning. Vi utför stora och små uppdrag åt privatpersoner och företag. Ansvarsförsäkring hos IF Försäkringar AB. Vi lägger stort fokus på kundservice och målsättningen är 100% …

Exempel på fällda träd i Heby

Trädfällning i Tärnsjö

Eva lämnade en förfrågan vintern 2022:

Trädfällning i Tärnsjö

Har dels 5 redan fällda träd (stora granar och tallar) som behöver forslas bort, dels cirka 4-8 ytterligare träd som behöver fällas av olika storlek. Några i anslutning till träd och elledningar.

Eva fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Eva valde Alltjänst Skokloster AB för jobbet. Alltjänst Skokloster AB har utfört 29 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Alltjänst Skokloster AB fick omdömet

Superbra kommunikation hela vägen från offert till att arbetet gjordes. Bra diskussionpart gällande frågor som vi hade och snabbt genomfört. Därtill ett bra pris!
Fälla ett träd i Heby

Håkan lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Fälla ett träd i Heby

Fällning av en döende gran ca 20 m från ett hus. Granen ca 60cm i diameter. Uppsågning av stam samt flisning av grenar. Fordon kan inte köras fram till granen. Tillval beroende på pris, stubbfräsning.

Håkan fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Håkan valde 12 Träd AB för jobbet. 12 Träd AB har utfört 17 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

12 Träd AB fick omdömet

Trädfällning i Harbo

Ann-Sofie lämnade en förfrågan hösten 2020:

Trädfällning i Harbo

Stor lönn som har fler stammar o det börjar multna där stammarna delar sig.
Står på en villatomt o det finns en gatlykta "inuti" trädkronan .
Tomten gränsar mot en allmänning så det underlättar fällningen. Vill få bort allt ris efteråt.

Ann-Sofie fick hjälp

Ann-Sofie valde Säker Fällning för jobbet. Säker Fällning har utfört 23 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Säker Fällning fick omdömet

Trevligt bemötande o jobbet väldigt proffsigt utfört.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill utvidga trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning en bra lösning. Oftast avlägsnar man gamla och skadade träd från egendomen. Trädfällning är ett svårt arbete och ska inte utföras av en privatperson. Det gäller bland annat att ha koll på trädets fällriktning och räckvidd. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, hus och kringliggande områden skadas.

Det finns ett flertal metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och kapar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. En utbildad arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett säkert och enkelt sätt.