Vilken är den bästa säsongen för trädfällning?

Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

bästa säsongen för trädfällning

Det enkla svaret är att trädfällning kan ske året runt. Många tror att vintern är en dålig tid för trädskötsel och undviker därför att ta kontakt med arborister, men tvärtom vad många tror så har trädfällning och beskärning under vintern sina fördelar. Arborister behöver exempelvis inte ta hänsyn till fåglar, deras bon och ägg träden. Vill du ha vägledning i vad dina träd behöver och när kan det vara en god idé att fälla eller beskära dem, ta kontakt med en erfaren arborist och be om råd!

Hur hittar man duktiga arborister?
När du vill fälla eller beskära träd är det viktigt att du anlitar ett professionellt företag som har rätt utbildning och kunskap. Felaktig teknik kan resultera i allvarliga konsekvenser för träden, ditt hem och miljön. Hos Servicefinder hittar du många pålitliga företag som kan hjälpa dig med trädfällning. Det enda du behöver du göra är att lämna en förfrågan.

En annan sak du kan ta tag i året runt, rentav med fördel på vintern, är stubbfräsning.

Vinterhalvåret är på många sätt bättre då det är frost eller käle i marken och gräsmattan är hård / skyddad. En stubbfräs är en maskin som, även om den inte är jättestor och tung, kan göra viss skada på sommarhalvåret. Själva stubben är inte svårare att ta bort för att det är lite kallt.