12 TrÀd AB

Mer Àn fÀllning

Om 12 TrÀd AB

ETT TVÅ TRÄD AB - Vi tar ner trĂ€d av alla storlekar, intill hus och bebyggelse samt andra kĂ€nsliga platser. Vi hjĂ€lper dig Ă€ven med bortforsling vid behov samt viss beskĂ€rning och hĂ€ckklippning.

TRÄDFÄLLNING - Behöver du hjĂ€lp med trĂ€dfĂ€llning? Vi utför alla sorters trĂ€dfĂ€llning, allt ifrĂ„n enkel trĂ€dfĂ€llning till sektionsfĂ€llning och mer avancerad trĂ€dfĂ€llning.

TRÄDGÅRSARBETEN - Behöver du hjĂ€lp med din trĂ€dgĂ„rd? Vi utför ett antal trĂ€dgĂ„rdsarbeten som bland annat hĂ€ckklippning, ogrĂ€srensning samt olika sorters beskĂ€rningar av trĂ€d och buskar.

ALTANER - Funderar ni pĂ„ att bygga en altan? Att bygga en altan skapar som ett extra rum i trĂ€dgĂ„rden och Ă€r nĂ„got som mĂ„nga drömmer om! Vi hjĂ€lper dig mĂ€ta, planera och bygga en altan som ni kan njuta av i flera Ă„r framöver!

STAKET - Vi monterar de flesta typer av staket. Se till att fĂ„ ditt staket professionellt monterat sĂ„ att det hĂ„ller Ă„r efter Ă„r. Vi har kunskapen och verktygen som krĂ€vs för ett bra resultat.

Kontakta oss!
__________________
Telefon: 0187512378 - 0705230775
E-post:  info@12trad.se
15

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt 12 TrÀd AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559170-0702
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2018-09-04
Momsregistrerat
2018-09
Registrerat för F-skatt
2018-09
SNI
43290–
Andra bygginstallationer
81300–
Skötsel och underhÄll av grönytor
Verksamhetsbeskrivning
TrÀdfÀllning och beskÀrning med förenliga tjÀnster. SektionsfÀllning. TrÀdgÄrdsskötsel, hÀckklippning samt grÀsklippning. TrÀdgÄrdsplanering och trÀdgÄrdsanlÀggning. FörsÀljning av ved, flis samt eventuella tillbehör förknippade med trÀdgÄrd.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anstÀllda

TjÀnster 12 TrÀd AB kan hjÀlpa dig med: