12 Träd AB logo

12 Träd AB

Mer än fällning

Presentation

ETT TVÅ TRÄD AB - Vi tar ner träd av alla storlekar, intill hus och bebyggelse samt andra känsliga platser. Vi hjälper dig även med bortforsling vid behov samt viss beskärning och häckklippning.

TRÄDFÄLLNING - Behöver du hjälp med trädfällning? Vi utför alla sorters trädfällning, allt ifrån enkel trädfällning till sektionsfällning och mer avancerad trädfällning.

TRÄDGÅRSARBETEN - Behöver du hjälp med din trädgård? Vi utför ett antal trädgårdsarbeten som bland annat häckklippning, ogräsrensning samt olika sorters beskärningar av träd och buskar.

ALTANER - Funderar ni på att bygga en altan? Att bygga en altan skapar som ett extra rum i trädgården och är något som många drömmer om! Vi hjälper dig mäta, planera och bygga en altan som ni kan njuta av i flera år framöver!

STAKET - Vi monterar de flesta typer av staket. Se till att få ditt staket professionellt monterat så att det håller år efter år. Vi har kunskapen och verktygen som krävs för ett bra resultat.

Kontakta oss!
__________________
Telefon: 0187512378 - 0705230775
E-post:  info@12trad.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt 12 Träd AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559170-0702
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 12

omdömen

 • Vänligt bemötande. Saknade lite specifikt via mail vad vi kommit överrens om i pris. Själva jobbet kändes väldigt bra. Rent runt stenarna och precis vad vi kommit överens om. Ringde när dom var klara.
  Håkan Andersson
 • De här killarna vann på att komma på ett första besök, där vi kände att de lyssnade på oss. Verkligen skickliga trädklättrare, som tog ner en stor lönn (och en liten) säkert och fint, gren för gren. De kapade, efter våra önskemål, snabbt allt som gick att göra ved av i lagom stora bitar. Vi är helnöjda med utfört arbete, och kan varmt rekommendera '1 2 Träd'.
  Ingela Duberg
 • Bra och kompetenta killar. Inget att klaga på. Rekommenderar dom.
  Lennart Drott
 • Arbetet utfört proffsigt och helt enligt överenskommelse. Prisvärt.
  Jan

Kontakta

Kontaktinformation