Singh Miljö & Markservice AB

Märsta

Om Singh Miljö & Markservice AB

Välkommen till Singh miljö & markservice AB

Singh Miljö & Markservice är ett värderingsstyrt företag. Vårt dagliga arbete kännetecknas av fyra grundläggande värderingar. Här visar vi hur vi skapar värde för våra kunder genom vår storlek och vår servicenivå, men också hur vi skapar ett företag där människor mår bra och kan utvecklas. Det är våra värderingar som definierar vår kultur och gör oss framgångsrika. Varje uppdrag skall genomföras på ett sådant sätt att det är en rekommendation för ett nytt uppdrag.

Uppfyllandet av dessa åtaganden, och därmed också vår vilja att fortsätta verka som ett konkurrenskraftigt och framgångsrikt företag, grundläggs genom våra resurser, vår organisation, våra arbetsinsatser och framförallt genom vår attityd till kvalitet samt vårt åtagenden att ständigt förbättra vårt kvalitetssäkringssystem. 

Vi är ett spetskompetens- företag inom alla områden för underhåll av utemiljö. Vi erbjuder anläggning, skötsel och underhåll av park och fastighetsmark. Kontakta oss om du har idéer eller planer på att anlägga något, så ger vi dig tips och kostnadsförslag. Vi arbetar med både företag och privatkunder.
18

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Singh Miljö & Markservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559159-4824
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2018-05-18
Momsregistrerat
2018-07
Registrerat för F-skatt
2018-07
SNI
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
Verksamhetsbeskrivning
Tjänst: Trädgårdsservice dvs underhåll av träd och buskar både för företag (runtomkring kontors premisser) samt till privat personer (privata trädgård hos familjer och äldre som inte hinner med att underhålla sin trädgård). Städservice dvs städ verksamhet i kontorsmiljö (företag) samt privata hushåll Byggservice främst riktad mot privat hushåll med hjälp av enklare byggnation såsom altan, balkong etc.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda