Wiiks Trädgårdar AB

Björklinge

Om Wiiks Trädgårdar AB

Utbildad trädgårdsmästare med ett nystartat företag som utför trädbeskärningar, häckklippning, trädfällning, underhållsskötsel av utemiljöer, rådgivning, design och nyanläggningar. Jag har röjsågskort RA och motorsågskort AB som jag tagit hos Säker Skog.
Jag är väldigt serviceinriktad efter att ha jobbat med dagliga kundmöten inom handel sedan 1999.

Min passion för växter och trädgårdar började växa fram under tidigt 2000-tal men det dröjde ett antal år innan jag bestämde mig för att det är det här jag vill få arbeta med och hjälpa kunder med deras visioner och skapa deras drömträdgårdar.

2019-2020 gick jag en ettårig trädgårdsutbildning, 2021 jobbade jag en säsong med parkskötsel hos Uppsala kommun från början av april - 31 oktober och december 2023 tog jag min trädgårdsmästare examen på Skillebyholm som jag påbörjade mars 2022.

Jag har stor erfarenhet av trädgårdsskötsel och att hålla våra gröna rum välskötta och vackra är en av mina drivkrafter.

Ni är varmt välkomna att kontakta mig om ni har några frågor.

/ Trädgårdsmästare Linda Wiik
4

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Wiiks Trädgårdar AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559459-7949
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-11-30
Momsregistrerat
2024-01
Registrerat för F-skatt
2024-01
Antal anställda
Omsättning < 1 tkr
SNI
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
Verksamhetsbeskrivning
Trädgårdsskötsel som planerat eller löpande underhåll av trädgårdar, lövhantering, ogräsrensning, gödsling, jordförbättring, gräsklippning, krattning, bevattning, kantskära rabatter, grävarbeten, anlägga rabatter, beskärningar av träd och buskar, sly röjning, trädfällning, design och konsultation av tomtplaner och val av växter.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.

Tjänster Wiiks Trädgårdar AB kan hjälpa dig med: