Powerbuild nordic AB

Vi tar hand om er fastighet och er

Om Powerbuild nordic AB

Hej och varmt vÀlkommet till oss pÄ Powerbuild.se bygg, trÀdgÄrd, utbildning och transport.

Vi Ă€r duktiga anlĂ€ggare, trĂ€arbetare,  maskinister, arborister, trĂ€dfĂ€llare, plattsĂ€ttare och kranförare som kan göra om er tomt och ta bort era trĂ€d samt beskĂ€ra och plantera nya stora trĂ€d om sĂ„ behövs. Vi bygger dagligen med vĂ„ra tre snickare som Ă€lskar sina jobb.
NÄgra exempel pÄ byggtjÀnster vi utför Àr stomresning, vÀggar, golv, tak, kök, asfaltering, markberedning och skapande av trÀdgÄrdar. Vi kan Àven sprÀnga sten utan att för besikta hela omrÄdet dÄ vi sprÀnger med lÄgvibrationskrut. Observera att vi endast sprÀnger mindre kvantiteter, max 5-10m3 om dagen beroende pÄ förutsÀttningar.
Powerbuild.se har hjÀlpt hundratals svenskar i Storstockholm med att ta bort deras besvÀrliga trÀd och vi fÄr fortfarande bra bemötande av vÄra kunder. MÄnga företag anlitar oss för utbildning av personal samt för att fÄ hjÀlp med bygg och markarbeten.

Vi har ett snittbetyg pÄ 4,9/5 vilket talar för sig sjÀlv.
Vi har avtal med Peab, dÀr vi hjÀlper dom med trÀd ingen annan klarar av att ta bort.

Vi har avtal med Naturentreprenad som sÀkerstÀller att vi Ärligen kan leverera rent biobrÀnsle i form av trÀflis till vÀrmeverken.

VĂ„ra kranbilar har jibb och sĂ„g vilket gör att vi kan ta bort de vĂ€rsta tĂ€nkbara trĂ€den, tex döda trĂ€d som hĂ€nger/lutar över elledning eller hus. Vi kan ocksĂ„ leverera dit andra inte nĂ„r dĂ„ vĂ„ra bilar Ă€r extra offroad vĂ€nliga. VĂ„ra kranbilar Ă€r 4-axlig kranvĂ€xlare som lastar 12 ton och lyfter 7ton nĂ€rmast bilen och 1,5 ton pĂ„ 16 meter. Med jibben nĂ€r vi 25 meter och lyfter dĂ€r 570kg.  Vi kan köra och leverera mer eller mindre allt dĂ„ vĂ„ra bilar Ă€r kranvĂ€xlare med en mĂ€ngd olika flak för flytt av tex maskiner, virke, asfalt, jord, container, skylifts, glas, stenpallar, stĂ€llning etc.

För tyngre lyft har vi en partner som hjÀlper oss med tunga kranar, vi ordnar allt frÄn start till klart med ditt tunga lyft eller flytt av attefallshus.

Vi har Àven grÀvmaskin för villa arbeten.

Vi har svensk F-skatt, moms och Àr sjÀlvfallet ansvarsförsÀkrade pÄ Trygg-Hansa dÀr dom ersÀtter skada upp till 10 miljoner svenska kronor.
Vi Ă€r en komplett bygg- och trĂ€dgĂ„rdsfirma med ett eget Ă„keri,  sĂ„ transporter kan vi hjĂ€lpa er med av nĂ€stan alla slag om sĂ„ önskas. 

Utbildning vi erbjuder:
YKB-fortbildning 35-tim för lastbil (godstransporter)
GrÀvmaskinsutbildning
Hjullastarutbildning
Truck AB (C1) D
Fordonsmonterad kran.
SĂ€kra lyft

LÀmna gÀrna omdömme om mitt företag pÄ google ocksÄ! :)

https://g.page/r/CdwnO6yDyb55EBI/review
64

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt Powerbuild nordic AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559223-6649
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-10-23
Momsregistrerat
2019-12
Registrerat för F-skatt
2019-12
SNI
81300–
Skötsel och underhÄll av grönytor
43120–
Mark- och grundarbeten
49410–
VĂ€gtransport, godstrafik
85599–
Diverse övrig utbildning
85594–
Personalutbildning
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva avancerad trÀdfÀllning, försÀljning av timmer, försÀljning av trÀprodukter sÄ som sÄgade ekplankor och ekbÀnkskivor, transport av gods mot betalning, grundutbildning, fortbildning och lÀttare byggarbeten. En stor del av verksamhet Àr utbildning för transportsektorn sÄ som YKB, arbete pÄ vÀg, truck, kran, hjullastare och grÀvmaskin. FörsÀljning av produkter till transport-, bygg-, och trÀdfÀll ningsbranschen. Produkterna som sÀljs Àr lastsÀkringsartiklar sÄsom spÀnnband, spÀnnbandsupprullare, spÀnnbandsklÀmmor, spÀnnare av olika slag, varningsljus, fallskydd sÄ som helkropps- selar, rep, karbiner, ascenders och descenders.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anstÀllda