Renovering av kök och tambur i Lund

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Köksrenovering i Lund

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ombyggnad, modernisering av kök och tambur i 30-talslägenhet.

Kök:
- Golvslipning.
- Omdragning el.
- Nya underskåp, väggskåp, hyllor, diskbänk, arbetsbänk.
- Ny kyl/frys.
- Bef spis behålles (inköpt 2021).
- Målning av snickerier, väggar och tak.

Tambur:
- Golvslipning.
- Rivning befintliga garderober.
- Omdragning el (elcentral behöver flyttas).
- Montering nya skjutdörrar (Elfa) till Garderob.
- Målning av snickerier väggar och tak.
Ungefär hur stort är köket?
6
Era önskade typ av renovering
Delvis renovera kök
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Renovering av kök och tambur i Lund
Köksrenovering

Kan varmt rekommendera Sotomayor Consulting. Konkurrenskraftigt pris kombinerat med kvalitet fackmannamässighet. Hög servicegrad och ett projekt levererat på … Visa mer

Kan varmt rekommendera Sotomayor Consulting. Konkurrenskraftigt pris kombinerat med kvalitet fackmannamässighet. Hög servicegrad och ett projekt levererat på tid och budget.

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Sotomayor Consulting AB för jobbet. Sotomayor Consulting AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Steen Finsnickeri / Lev & Lek AB
 • Gagria Byggtjänster AB
 • Hantverkarna Myra AB
 • X-M2 Bygg & Konsult AB

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Köksrenovering
Renovering av 16 kvm kök i Lund
Vi ska helrenovera vårt kök och vill ha offerter som inkluderar golvläggning, väggar, tak, samt montering av kök.
Köksrenovering
Renovering av 30 kvm kök och grovkök i Lund
Helrenovering av kök och intilliggande grovkök.
Renovering av kök och tambur i Lund
Renovering av kök i Stockholm, inom 3 månader
Ska renovera köket i Blackeberg efter årsskiftet och behöver hjälp med lite målning och plattsättning i samband med detta. - Rör sig om ca 6m2 täcksidor/stommar som behöver målas. - Sedan…
Renovering av kök och tambur i Lund
Helrenovering av kök i Lund, inom 3 månader
Vi tänker renovera vårt kök som är på ca 3,5 x 2,2 m (L-formad). Inredningen kommer att beställas från IKEA, dock utom vitvaror som kommer från andra leverantör. Vi efterfrågar således…
Köksrenovering
Renovering av kök i Lund, inom 6 månader
Behöver hjälp med borttagning av kakel över köksbänk och bortforsling av detsamma. Dessutom uppsättning av nytt kakel ca 2,5 m2, och byte av ett par eluttag och byte av lysrör mot spotlights.…
Renovering av kök och tambur i Lund
Delvis renovera av ett kök i Uppsala, 30/7
Jag skulle vilja byta ut diskbänk samt höja upp och sätta in diskmaskin i mitt 50tals kök. Jag vill gärna behålla samma stil men byta ut vitvaror och kakla om. Jag hade tänkt behålla luckorna…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!