Göra om ett större sovrum till två mindre sovrum i Kävlinge

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Kävlinge!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Intresserad av offert på renovering av vårt hus i Kävlinge.

Vi bor i 70-tals 1,5 plans villa och har ett större sovrum vi skulle behöva göra om till två mindre sovrum där nere. I samband med detta skulle vi troligtvis även behöva backa en vägg för att kunna ha separata dörrar till dessa rum. Vi är såklart öppna för förslag på hur man kan skapa två rum men har även ett eget förslag.

Golvet behöver även bytas i dessa två framtida rum.

Optimalt hade varit om där fanns tid för renovering när vi är bortresta 4/11-10/11. Vi förstår dock om där är en längre väntetid.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Göra om ett större sovrum till två mindre sovrum i Kävlinge
Snickeri

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde ABM AXÉN's BYGG & MONTAGE för jobbet. ABM AXÉN's BYGG & MONTAGE har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • ASTA Bygg AB
 • Helft Bygg
 • Foxor AB
 • TYGELSJÖ BYGG & ANLÄGGNING AB
 • Stadsbyggarna Syd AB
 • Parkettesset Mö AB
 • Bäst Bygg i Skåne AB
 • Sotomayor Consulting AB
 • Kakelbygget Kristianstad AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Snickeri

Byta fönster på en gavel i Kävlinge, inom 3 månader

Vi behöver byta fönster på en gavel.
Storlek 1000x1000 mm. Elitefönster.
Någon gång i maj.
Göra om ett större sovrum till två mindre sovrum i Kävlinge

Lägga om vårt trädäck i Kävlinge, inom 3 månader

Vi behöver lägga om vårt trädäck på cirka 50m2 i vår/sommar. Vi vill ha det i tryckimpregnerat trä.
Göra om ett större sovrum till två mindre sovrum i Kävlinge

Montera ned markis samt montera ramen för pergola i Kävlinge

1. Ta ned befintlig markis där en arm gått sönder. Markisen fungerar bortsett från den trasiga armen och har fjärrstyrd motor från somfy. 2. Om det krävs för att få plats vilket jag inte…
Snickeri

Sätta upp ett badrumsskåp i Lund

Hej! Behöver hjälp med att sätta upp ett badrumsskåp i badrum. Vågar inte borta själv i kakel etc
Göra om ett större sovrum till två mindre sovrum i Kävlinge

Påbyggnad på befintlig altan i Kävlinge

Vi har en altan/trädäck där hela långsidan mot gräsmattan består av två trappsteg i trä. Det gör tyvärr att man enkelt kan ramla av altanen om man sitter med ryggen emot, och trappstegen…
Snickeri

Byta takbjälke och laga fasad i Ale

byta takbjälke och laga fasad

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.