Flytthjälp i Fagersta

Är det dags att flytta? Luta dig tillbaka och låt en flyttfirma göra jobbet åt dig. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera flyttfirmor helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Välj den som passar bäst för din flytt!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Lite hit o dit med inf. på flyttdagen. Flyttkillarna inte fått inf. om var nyckeln skulle hämtas, visste ej portkoden, visste inte att jag kunden ej fanns där vid flytten från Köping. Bristfällig info till flyttkillarna!

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt flyttfirma för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra flyttfirmor

Relocation assistance from Vasteras to Sundyberg, 12/3

Highly appreciate the effectiveness of the team in assistance with the relocation!
– Rahil Minocha
mars 2022

Flytthjälp inom Västerås, 28/2

Lyhörda för omständigheter kring flytt och magasinering där inget var omöjligt.
– Anna-Karin
maj 2022

Populära tjänster relaterade till flytthjälp

Magasinering i Fagersta

Magasinering i Fagersta RUT

Behöver du en plats där du kan förvara sådant du inte har utrymme för men inte heller vill slänga? Då är magasinering den perfekta lösningen. Hos oss hittar du företag som tar hand om dina saker på ett tryggt och säkert sätt.

Utlandstransport i Fagersta

Utlandstransport i Fagersta

Ska du flytta utomlands eller skicka varor över gränserna? Här hittar du snabbt och enkelt erfarna transportföretag som hjälper dig med all typ av transport, det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Flyttstädning i Fagersta

Flyttstädning i Fagersta RUT

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga städföretag nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Piano- och flygeltransport i Fagersta

Piano- och flygeltransport i Fagersta

Behöver du hjälp med pianotransport/ flygeltransport? Se då till att anlita en flyttfirma som är specialiserad och kan transportera det på ett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan här och få offerter från erfarna flyttfirmor. Det är helt gratis!

Några av våra populära företag

JMT Flytt Transport

(35 omdömen)

Fakta om företaget! Företaget har varit verksamt i transportbranchen sedan 1999. Bohagstransporter i Sverige samt Europa. …

Fakta om företaget! Företaget har varit verksamt i transportbranchen sedan 1999. Bohagstransporter i Sverige samt Europa. Malmö-Stockholm-Göteborg-Köpenhamn varje vecka. Lätt lastbil BE 38 kubik 2600 kg lastvikt. Tung lastbil 35 kubik 5000 kg lastvikt. Övriga tjänster. Flyttstädningar Pianoflyttningar. Kassaskåp. Vind …

Svenman Service & Bygg

(7 omdömen)

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och …

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och kommersiella företag i Sverige. Vi på råsunda flytt och städ är experter på allt kring flytten. Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att …

EXFOM AB

(21 omdömen)

Vi levererar kvalitativa tjänster inom flytt, städ, montering och förvaring i hela Sverige. Vi har lång erfarenhet och levererar alltid med högsta …

Vi levererar kvalitativa tjänster inom flytt, städ, montering och förvaring i hela Sverige. Vi har lång erfarenhet och levererar alltid med högsta kvalitet – det garanterar vi. Samtliga tjänster är utformade och utvecklade tillsammans med våra kunder; företag såväl som privatpersoner, för att erbjuda de bästa …

Flytthjälparna Alingsås AB

(12 omdömen)

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom …

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom hemstädning, flyttstädning, kommersiell städning, djupstädning och liknande. Våra erfarna, flexibla men också punktliga och omtänksamma teammedlemmar kommer att vara redo …

Senaste förfrågningarna för flytthjälp

Flytthjälp Fagersta till Eskilstuna

Maija lämnade en förfrågan vintern 2024:

Flytthjälp Fagersta till Eskilstuna

Flytthjälp, etagevåning, liten hiss finns, vån 5-6

Nås bäst på SMS.

Maija fick 4 svar på sin förfrågan

Flytthjälp Bromma - Fagersta

Britt-Inger lämnade en förfrågan våren 2023:

Flytthjälp Bromma - Fagersta

2 rok 48 m2.

Britt-Inger fick 2 svar på sin förfrågan

Flytthjälp inom Fagersta, 1/8

Michelle lämnade en förfrågan våren 2018:

Flytthjälp inom Fagersta, 1/8

Hjälp att flytta våra saker från A till B.

Vanliga frågor om flytthjälp

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!

Från bloggen

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!

Flytthjälp

Inför en flytt är det mycket som ska planeras, förberedas och genomföras. En flytt innebär många tunga lyft och risken för skador är stor. Därför ska du alltid anlita kompetent flytthjälp. Med rätt utrustning och kunnig personal ser flyttfirman till att enkelt och säkert frakta dina tillhörigheter. Flytthjälpen använder sig av särskilda flyttbilar som är anpassade för att kunna lastas tungt. Om du anlitar flytthjälp kan du välja mellan att få en fullständig flytt där allt ingår, eller så väljer du endast en körning. Det förstnämnda inkluderar alla delar som packning, lastning och körning. Vid det sista alternativet står du själv för packningen, men får hjälp med transport och last. En flyttfirman kan hjälpa dig vid privatflytt, kontorsflytt och förvaring av interiör. Dina ägodelar hanteras varsamt, utan risk för att gå sönder. Framförallt sker flytten smidigt och du slipper stressa upp dig i onödan.

Fagersta

I Västmanland ligger huvudorten och kommunen Fagersta. Det bor 12000 personer i Fagersta kommun. Fagersta är en tätort som utvecklades förhållandevis sent. Det bodde inte ens 100 människor i Fagersta på 1700-talet. Fagersta bruk med dess järntillverkning, stod för all verksamhet och det var det som var utgångspunkten för samhällets utveckling. Bruket växte under slutet av 1800-talet och fick ett gott rykte även internationellt. Verksamhetsområden som idag är etablerade i staden är inom bergborrverktyg, träprodukter, trappor och hårdmetall. Företagen består av många småföretag och globala verksamheter inom export.

För att komma till Fagersta kan du välja bil, buss eller tåg. Orten ligger cirka 7 mil nordväst om Västerås. Med Go By Bus kan du dagligen åka mellan Fagersta och Stockholm. Väljer du tåg som transportmedel finns järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta/Krylbo–Örebro.

Rockstaden Fagersta kan stoltsera med att rockbandet The Hives kommer därifrån, med frontfiguren och sångaren Howlin' Pelle Almqvist.