Flyttstädning i Tingsryd

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga städfirmor nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Bolaget drog inte fram kyl/ frys, spis och andra vitvaror för att städa bakom. Orsaken var oro för att skada golvet. Men priset var mycket överkomligt. Och bemötandet var mycket trevligt och tillmötesgående.

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Många företag som hjälper till med flyttstädning kan också hjälpa till med flytthjälp och transport, men glöm inte att kontrollera att företaget har trafiktillstånd.

Hitta rätt städfirma till din flyttstädning

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra flyttstädare

Flyttstädning av 3 rok i Ljungby, 4/2

Det var bra städat. Men hyresvärden klagade på att det var inte städat riktigt i toalettstolen det var en fläck där. Dom vill att det ska städas om där i toalettstolen.
– Ing-Marie Wiktor Andersson
februari 2022

Flyttstädning av 60 kvm i Älmhult, 26/7

Kanon jobb . Kan verkligen rekommendera dom
– Göran Martinsson
juli 2022

Flyttstädning av lägenhet på 52 kvm i Växjö, 18/11

Mycket trevliga och snabb återkoppling, samt snabbt städ utförande.
– Per Henriksson
november 2021

Populära tjänster relaterade till flyttstäd

Flytthjälp i Tingsryd

Flytthjälp i Tingsryd RUT

Är det dags att flytta? Luta dig tillbaka och låt en flyttfirma göra jobbet åt dig. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera flyttfirmor helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Välj den som passar bäst för din flytt!

Byggstädning i Tingsryd

Byggstädning i Tingsryd

Är du på jakt efter erfarna byggstädare? Oavsett om du har renoverat eller behöver en extra grovstädning har vi företag som säkerställer att du får det skinande rent. Jämför offerter och omdömen hos oss!

Hemstädning i Tingsryd

Hemstädning i Tingsryd RUT

Behöver du hjälp med **hemstädning**? Oavsett om det är en **storstädning** eller **återkommande hemstädning** så hjälper Servicefinder dig att jämföra offerter och omdömen från flera **städfirmor**, helt gratis och utan förpliktelser.

Dödsbostädning i Tingsryd

Dödsbostädning i Tingsryd

Behöver du hjälp med dödsbostädning? Hos oss på Servicefinder får du offerter från kunniga städfirmor som utför dödsbostädning. Att lämna en förfrågan är helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Svenman Service & Bygg

(7 omdömen)

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och …

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och kommersiella företag i Sverige. Vi på råsunda flytt och städ är experter på allt kring flytten. Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att …

Flytthjälparna Alingsås AB

(12 omdömen)

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom …

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom hemstädning, flyttstädning, kommersiell städning, djupstädning och liknande. Våra erfarna, flexibla men också punktliga och omtänksamma teammedlemmar kommer att vara redo …

Qleano

(549 omdömen)

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp. Enkelt och tydligt - alltid fast pris Vi …

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp. Enkelt och tydligt - alltid fast pris Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är …

Pärlans Städservice

Inga omdömen ännu

Vi är en mindre aktör på marknaden Lokalvård och Fastighetsskötsel. Vi servar idag lokaler inom vård, industri , kontor, däckverkstad och …

Vi är en mindre aktör på marknaden Lokalvård och Fastighetsskötsel. Vi servar idag lokaler inom vård, industri , kontor, däckverkstad och föreningslokaler. Vi utför renoveringsstädning till företag och flyttstädning till privatpersoner. Vårt mål är bra pris till en hög kvalité. Våra medarbetare är försäkrade via Fora …

Ge & Ta Städ och Loppis AB

Inga omdömen ännu

Ge och ta städ och loppis AB är städ och secondhand-företaget som utgår ifrån Karlskrona, men som även är aktivt i hela Blekinge Kalmar och Skånes …

Ge och ta städ och loppis AB är städ och secondhand-företaget som utgår ifrån Karlskrona, men som även är aktivt i hela Blekinge Kalmar och Skånes Län. Vi erbjuder service med garanti på alla våra uppdrag och där vår absoluta målsättning är att tillgodose en nogrann, effektiv, snabb och prisvärd service och vi strävar …

Senaste förfrågningarna för flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 77 kvm i Tingsryd, 8/5

Anton lämnade en förfrågan våren 2024:

Flyttstädning av lägenhet på 77 kvm i Tingsryd, 8/5

Lägenhet om 77 kvm i Rävemåla, kyl och frys är städat samt godkänt av hyresvärd. Resten behöver städas.

Anton fick 2 svar på sin förfrågan

flyttstädning

Roberto lämnade en förfrågan vintern 2024:

flyttstädning

Flyttstädning omgående pågrund av flytt.
Samt besiktning.

3 rum och kök markplan.
Med trapp upp till boendet.
Urshult tingsryds kommun.

Roberto fick hjälp

Roberto valde Hemstädat Syd AB för jobbet. Hemstädat Syd AB har utfört 106 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Flyttstädning av 55 kvm i Tingsryd, 21/11

Kajsa lämnade en förfrågan hösten 2022:

Flyttstädning av 55 kvm i Tingsryd, 21/11

2 rum och kök! Lättstädat. Piska 6 mindre mattor. Rengöra kökskakel. Dammtorka bokhylla och byråer. Dammsuga och tvätta golv. Städmedel såpa.
4 dubbla fönster putsas innan utanför och emellan.

Kajsa fick 2 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om flyttstädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!

Flyttstädning

När det ska till att flyttas, är det ett bra uppslag att anlita ett företag som tar hand om storstädning. Städföretaget som hanterar städhjälpen utför ärendet kvickt med ett lovande resultat. När det kommer till att storstäda, är detta en genomgående process om mångtals timmar. Man rengör inte bara handfat och toalett i badrummet, utan även allt kakel, avlopp, orena rör såsom kalkavlagringar. Därefter återstår övriga rum som ska storstädas. Den massiva spisen i köket exempelvis, måste rengöras ordentligt om sidor, baktill, ovanpå och på insidan.

Genom att uppsöka flyttstäd här på Servicefinder, får du upp våra anslutna städföretag i Tingsryd.