Hemstädning i Tingsryd

Behöver du hjälp med hemstädning i Tingsryd ? Oavsett hur ofta du behöver hjälp med att städa - hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från flera städfirmor, helt gratis och utan förpliktelser. Våra städfirmor hanterar självklart allt med RUT-avdraget.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du ha städat?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Punktligt,noggrant i trevligt

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera städföretag för din lägenhet eller hus, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga städfirmor anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Gör din vardag lite enklare och anlita ett städföretag som håller ditt hem skinande rent. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med städfirmor i Tingsryd som får jobbet gjort!

Hitta rätt städfirma för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra städare

Löpande hemstädning av lägenhet på 64 kvm i Tingsryd

Trevlig bemötande och kunnig personal
– Winnifred Andreasson
mars 2023

Hemstädning av villa på 150 kvm i Växjö

Grym service, bra utfört jobb till bra pris. Har rekommenderat företaget till mina vänner och bekanta.
– Erika Pedersen
november 2020

Löpande hemstädning av villa på 200 kvm i Ljungby

Mycket bra städning av en trevlig flicka
– Jan
april 2023

Populära tjänster relaterade till hemstädning

Flyttstädning i Tingsryd

Flyttstädning i Tingsryd RUT

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga städföretag nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Svenman Service & Bygg

(7 omdömen)

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och …

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och kommersiella företag i Sverige. Vi på råsunda flytt och städ är experter på allt kring flytten. Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att …

Flytthjälparna Alingsås AB

(12 omdömen)

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom …

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom hemstädning, flyttstädning, kommersiell städning, djupstädning och liknande. Våra erfarna, flexibla men också punktliga och omtänksamma teammedlemmar kommer att vara redo …

Ge & Ta Städ och Loppis AB

Inga omdömen ännu

Ge och ta städ och loppis AB är städ och secondhand-företaget som utgår ifrån Karlskrona, men som även är aktivt i hela Blekinge Kalmar och Skånes …

Ge och ta städ och loppis AB är städ och secondhand-företaget som utgår ifrån Karlskrona, men som även är aktivt i hela Blekinge Kalmar och Skånes Län. Vi erbjuder service med garanti på alla våra uppdrag och där vår absoluta målsättning är att tillgodose en nogrann, effektiv, snabb och prisvärd service och vi strävar …

Senaste förfrågningarna för hemstädning

Hemstädning i Älghult

Förfrågan lämnades vintern 2023:

Hemstädning i Älghult

Städhjälp i lägenhet.

Konsumenten fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde Hemstädat Syd AB för jobbet. Hemstädat Syd AB har utfört 106 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Hemstädat Syd AB fick omdömet

Trevlig bemötande och kunnig personal
Städning av rum på serviceboende

Frida lämnade en förfrågan hösten 2023:

Städning av rum på serviceboende

Vår pappa har gått bort och hans rum på serviceboendet ska städas ur. Alla personliga saker är borttagna men möblerna som hör till boendet är kvar.

Frida fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Frida valde MO Städservice för jobbet. MO Städservice har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 2.

MO Städservice fick omdömet

Mo är trevliga och flexibla med tid men lade på 300kr på fakturan utöver vad vi kom överens om och jobbet var så dåligt utfört att vi fick klagomål från boendet (var dödsbostädning på vårdhem)
2 rums städ...

Kajsa lämnade en förfrågan hösten 2023:

2 rums städ...

2 rums städ och fönsterputs.
Dammsuga, damma, torka golv och tvätta 4 dubbla fönster utanför.

Kajsa fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Kajsa valde Hemstädat Syd AB för jobbet. Hemstädat Syd AB har utfört 106 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Vanliga frågor om hemstädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Hemstädning

Hemstädning är när man får professionell städhjälp till hemmet. Det blir en skön avlastning om man upplever det som knepigt att få vardagen att få ihop. För många är städning en fysiskt tungt syssla som tar mycket energi från arbete, familj och fritidsintressen. Ett rent och välstädat hem är nödvändigt för att hålla hälsan i gott skick. Damm är ofta en bidragande orsak till att till exempel pälsdjursallergener och pollen sprids omkring oss. Genom att städa minskar alltså risken att du blir sjuk.

Låt en städfirma utföra hemstädning i ditt hem. Det kan vara allt ifrån rengöring av ytor till att tvätta fönster, våttorka golv och diska. För vissa räcker det med avlastning månadsvis, medan andra vill få städhjälp varje vecka. RUT-avdraget gör även att allt fler kan anlita städföretag. Med hemstädning kan du komma hem till en nystädad och fräsch bostad.