Snickare i Kungsbacka

En snickare kan hjälpa dig med alla typer av mindre hantverksarbeten. Dessutom kan du oftast använda dig av ROT-avdraget för att få arbetet till ett mycket billigare pris. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från professionella snickare.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 787
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar snickare i Kungsbacka

 • Badrumsrenovering i Kungsbacka

  ROT

  Hjälp med vattenskada? Byta från dusch till badkar? Ta in offerter från hantverkare i Kungsbacka som hjälper dig renovera badrum eller andra våtutrymmen!

 • Elektriker i Kungsbacka

  ROT

  Letar du efter elektriker i Kungsbacka? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Kungsbacka

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Kungsbacka? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Rörmokare i Kungsbacka

  ROT

  Söker du rörmokare som kan hjälpa dig med omläggning av rör och reparation av läckage? Servicefinder hjälper dig hitta pålitliga rörmokare i Kungsbacka.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar snickare i Kungsbacka

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra snickare

Några av våra populära snickare

Vanliga frågor och svar om snickare

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickare

Snickare

Inom snickeribranschen finns det många benämningar för olika snickare. Nedan är några av de vanligaste snickarna: Båtsnickare, hanterar båtar inom tillverkning och renovering. Maskinsnickare, fabricerar möblemang. Byggnadssnickare, snickrar i hemmet. Modellsnickare, skapar prototyper som sedan stöps fram. Finsnickare, ser över de fina smådetaljerna.

Förr brukades uttrycket timmerman istället för byggnadssnickare. Timmermannen ordnade med grövre träarbeten som exempelvis timring av hus. Finländare använder än idag benämningen timmerman istället för byggnadsarbetare. Mångfalden av invandrarna som kom till Sverige på sextiotalet, var snickare i grunden. Detta medförde många idéer kring utformningar av träarbeten.

Om du önskar komma i kontakt med snickare, är det bara att sända en förfrågan här på Servicefinder.

Kungsbacka

Hallands läns nordligaste kommun är Kungsbacka. Folkmängden ligger just nu på drygt 75000 invånare. Majoriteten av invånarna bor i kommunens västra del, medan den östra kommundelen präglas av jordbrukslandskap. Avståndet till Göteborg är 28km, det går alltså snabbt att ta sig dit spårledes med tåg och med bil. Kommunen har över 7000 aktiva företag. De största arbetsgivarna är Kungsbacka kommun och Hallands län. Annars är det mindre företag som dominerar marknaden.

Bland sevärheterna i Kungsbacka finns Tjolöholms slott. Det byggdes i början av förra seklet. Mycket av inredningen och dess formering följer jugendstilen med blom- och växtmotiv. Dekorationerna är i det stora hela av mycket hög kvalitet. Miljön kring slottet är rogivande med närhet till havet och en omgivning av praktfulla berg. Här kan du strosa runt längs någon av promenadstigarna och duka upp en picknick vid en av badplatserna. Slottet är öppet för allmänheten året om.