Hitta rörmokare i Sundbyberg

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Sundbyberg, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Informativ, respektfull, duktig och allmänt vänlig

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Sundbyberg också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Sundbyberg med omnejd

Byta handfat, kran och kommod i ett badrum i Stockholm

Kan verkligen rekommendera SBE VVS! Bra utfört arbete, trevligt bemötande!
– Ewa Arve
april 2024

Installera kommod med hanfat samt duschvägg i Stockholm, inom 3 månader

Hade en superbra upplevelse med H.I Rörteknik. Punkliga, trevliga, städar och levererar fantastiskt resultat. Rekommenderas varmt!
– Nicklas
april 2024

Byte av köksblandare i Huddinge

Snabb service och återkoppling.
– Patrik
augusti 2020

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Sundbyberg

Badrumsrenovering i Sundbyberg ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Sundbyberg

Köksrenovering i Sundbyberg ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Sundbyberg

Totalentreprenad i Sundbyberg ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Sundbyberg

Stambyte i Sundbyberg

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Skärgårdens VVS AB

(2 omdömen)

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar …

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar inom företaget. Vi utför alla sorts installationer inom VVS. Bland annat så är vi samarbetspartners med Thermia värmepumpar och installerar Thermias produkter om din …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Sundbyberg

Byte och tätning av vattenkranar

Johan lämnade en förfrågan våren 2023:

Byte och tätning av vattenkranar

Vi behöver hjälp med att byta ut vår köksblandare till en ny som vi själva köpt hem. Det är en likadan kran som vi har nu.
Vi har även två stycken FM Mattson " Dubbel trädgårdskran" som behöver tätas. Materialet till tätningen av trädgårdskranarna har vi inte. Vi vill gärna ha det gjort så snart som möjligt.

Johan fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Johan valde AA's rör AB för jobbet. AA's rör AB har utfört 32 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Koppla tvättmaskiner i Sundbyberg

Dilan lämnade en förfrågan hösten 2022:

Koppla tvättmaskiner i Sundbyberg

Behöver hjälp med inkoppling av två tvättmaskiner i ett badrum.

Vatten är framdraget, Behöver dock hjälp med en sk splitter för att förse två maskiner vatten istället för en.

Sannolikt nån timmes arbete och koppla ihop allt.

Behöver tjänsten omgående.

Dilan fick 4 svar på sin förfrågan

Problem med toalett och rör - VVS & Rör i Sundbyberg

Hugo lämnade en förfrågan våren 2022:

Problem med toalett och rör - VVS & Rör i Sundbyberg

Har 2 problem med toaletter och rör i en BRF lägenhet.
Problem nr 1. Ett läckande rör på ena toaletten där jag gissar att det endast är en packning som behövs bytas. Sedan går inte alltid flottören upp vid spolning så toaletten står och rinner.
Problem nr 2. Det verkar rinna tillbaka vatten från toaletten efter spolning (ibland ser det ut som man inte spolat fast man har det). Man ser även att vid spoling så kan det rinna tillbaka vatten i duschens avlopp (ses när man lyfter bort vattenlåset). Det kan handla om att lutningen på rören är fel och jag tror det kan vara bra att filma röret då jag är osäker på vem ansvaret ligger på (hg eller BRF).

Jag önskar i första hand få en uppskattad kostnad vid platsbesök. Maila mig gärna i första hand så ringer jag upp.

Mvh Hugo

Hugo fick 2 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

Rörmokare, även kallad VVS-montör eller rörläggare, arbetar främst under samverkan av VVS samt rot- och servicearbeten. En rörmokare måste genomgå många krav innan denne får kallas VVS-montör. Bland annat handlar det om gymnasieutbildning med inriktning VVS samt lärlingsjobb i två år såväl som ett gesällbrev som innebär yrkesutförande i flera moment.

Rörmokaren bearbetar uppgifter inom VVS, en betäckning för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Rörmokaren åtar sig uppdrag inom allt från installation av värmepump till stamspoling, likväl mångtals ärenden inom VVS.

Vi på Servicefinder kontrollerar så att alla rörmokare har F-skatt såväl som kreditanmärkningar - allt för din trygghet som kund. Sänd iväg en noggrann förfrågan här på Servicefinder så mottager du snart minst en offert från en rörmokare i Sundbyberg.

Sundbyberg

1971 genomfördes en kommunreform och sedan dess så används inte stadsbegreppet längre officiellt, utan kommun. En handfull av dessa kommuner, fjorton i skrivande stund, fortsätter dock att kalla sig för städer och däribland Sundbyberg. "Sumpan", som staden kallas i folkmun ligger granne väster om storesyster Solna (som även de kallar sig stad) och nordväst om Stockholm. 53000 bodde i kommunen under 2010 vilket är ungefär lika stort som Värmdö och något större än lite mer avlägsna kommunerna Danderyd och Vallentuna. Sundbyberg var en gång nära att slås samman med Solna i början av 70-talet. Logiskt kanske, eftersom de två grannarna ändå vuxit samman till den grad att det är klurigt att riktigt veta var den ena börjar och den andra slutar.

Staden har även kommit att bli känd för en viss turbulens på den politiska arenan på senare år, med politiska överhopp och oönskade vågmästare som spökat. Socialdemokraterna har haft ett ständigt tag om majoriteten ända sedan början av 70-talet, men tappade den tillfälligt efter valet 2006 och sedan dess har det varit lite "rörigt" på den politiska arenan.

Som granne med Stockholm finns här naturligtvis mängder av stora företag som Ericson, SEBanken, Taxi 020 ibland de runt 2500 aktiva företagen i Sundbybergs kommun. Närheten till storstaden är en klar fördel och staden har såväl en pendeltågsstation centralt som flera tunnelbanestationer centralt i staden. Ulf Peder Olrog skrev en gång en låt med titeln "Se Sundbyberg och sedan dö", men mer passande är nog kommunens slogan "En småstad mitt i storstan". Detta förhållande gör också staden till en mycket populär plats att bosätta sig i vilket märks i ökningen av kommunens befolkning. Omtyckt är naturligtvis även den omedelbara närheten till lokal service och tillgången till ett rikt kultur- och nöjesliv, tillsammans med det faktum att Stockholms innerstad bara ligger några stenkast bort.