Hitta rörmokare i Sollentuna

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Sollentuna, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

AA's rör AB, trevligt bemötande. AA är punktlig, duktig, gör ett snabbt jobb med bra kvalitet och hyfsat bra pris. Jag varmt rekommenderar AA

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Sollentuna också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Sollentuna med omnejd

Byta packning/ fixa ett rör som läcker under handfatet i Stockholm

Super trevlig och proffsig! Kan varmt relo
– Sofia Fri
maj 2024

Byte av trasigt avloppsrör, rivning av träpanel och gipsväggar samt uppbyggnad i Stockholm

Kändes mycket seriöst och pålitligt från början till slut med specificeringar i offerten, en tidplan och olika förbättringsidéer jag kunde ta ställning till. Allt arbete flöt på som det skulle. och jag är mycket nöjd med slutresultatet.
– Charlotte Andersson
oktober 2023

Fixa läckage från rören samt rensa avrinning från handfat och tvättmaskinens vattenutsläpp i Solna

Snabba ryck med att undersöka och åtgärda vårt problem med avloppen
– Börje Linden
augusti 2021

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Sollentuna

Badrumsrenovering i Sollentuna ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Sollentuna

Köksrenovering i Sollentuna ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Sollentuna

Totalentreprenad i Sollentuna ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Sollentuna

Stambyte i Sollentuna

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Skärgårdens VVS AB

(2 omdömen)

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar …

Vi utgår ifrån Åkersberga och arbetar främst i närområdet samt i Stockholms mellersta skärgård med omnejd. Vi är i dagsläget 10 personer som arbetar inom företaget. Vi utför alla sorts installationer inom VVS. Bland annat så är vi samarbetspartners med Thermia värmepumpar och installerar Thermias produkter om din …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Sollentuna

Varmvattnet för låg temperatur.

Torbjörn lämnade en förfrågan hösten 2023:

Varmvattnet för låg temperatur.

Vi är en bostadsrättsförening som har problem med varmvattnet.
Problemet är att varmvattnet inte håller mer är ungefär 45 grader i kranarna. Den anläggning som finns där nu är en värmepump installerad 2002 och försörjer 8 lägenheter med varmvatten.

Det vi akut behöver hjälp med är att få upp temperaturen i anläggningen så att varmvattnet håller normal temperatur igen.
Vi är också intresserade av att få veta vad det finns för alternativa lösningar inför framtiden.

Torbjörn fick 6 svar på sin förfrågan

Avloppslukt badrum

Petter lämnade en förfrågan vintern 2023:

Avloppslukt badrum

Vi är nyinflyttade i radhus.
Vi har problem med avloppslukt i två badrum med vägghängda WC.
Det undre badrummet har en liten inspektionslucka 150x150 men det är nog svårt att komma åt att göra något genom den.
Det övre badrummet saknar inspektionslucka helt.
Jag kan tänka mig att det behövs en snickare för att ta upp större luckor för åtkomst eller vad som är enklast / minst kostsamt.
Badrummen är gjorda 2014 och tyvärr är det en del på VVS-sidan som verkar vara tveksamt utfört. Det vi främst vill ha hjälp med är att bli av med avloppslukten. Lite extra luckor har ingen betydelse.
Har även ett avlopp till tvättmaskin som går ut i yttervägg på övervåning. Där kan man se i förrådet under att det har varit läckage tidigare på det men det är torrt nu. Dock så läcker det luft även där in i förrådet.
Kanske går det att komma åt avloppet genom att öppna ytterväggen i förråd.

Petter fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Petter valde VVS & byggservice i Sthlm AB för jobbet. VVS & byggservice i Sthlm AB har utfört 35 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Byta packning i blandaren i Sollentuna

Jonas lämnade en förfrågan våren 2023:

Byta packning i blandaren i Sollentuna

Blandare i köket läcker, både i skarven mellan kranen och blandaren och diskbänken och blandaren. Blandaren verkar monterad i diskbänken så att den är mycket svår att ta loss, det är dessutom väldigt trångt under diskbänken.

Förhoppningsvis går det lätt att byta packningar i blandaren ändå, blir det bra kan jag själv täta mot diskbänken.

Uppdraget är alltså att byta packning i blandaren i första hand, men ni kan komma med andra förslag också.

Jonas fick 2 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-montören har även namn som rörmokare alternativt rörläggare och arbetar mestadels i anslutning med VVS samt rot- och servicearbeten. En rörmokare måste genomgå många krav innan denne får kallas VVS-montör. Bland annat handlar det om gymnasieutbildning med inriktning VVS samt lärlingsjobb i två år såväl som ett gesällbrev som innebär yrkesutförande i flera moment.

En rörmokare arbetar i hus som omfattar uppdrag inom VVS som står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Arbetsuppgifterna beror på vari problemet finns i hemmet. Somliga ärenden kan gälla att installera värme och vatten i bostaden, vilket innebär att rörmokaren sågar till rör som ska kopplas samman för att komma igång igen.

Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en rörmokare i Sollentuna genom att skicka en förfrågan här ovan. Genom att beskriva din förfrågan noga, får du med största sannolikhet erbjudande från för dig lämplig VVS-montör som tillhandager dig en offert.

Sollentuna

Sollentuna är centralort i Sollentuna kommun och ingår även i Stockholms län. Befolkningsantalet uppgår till 74000. Med dess stora grönområden med tillhörande naturreservat finns även goda utsikter till sport och friluftsliv. Vackra platser i Sollentuna kommun är Edsbergs slott med dess intilliggande park och Edsbacka Värdshus. En framstående medieprofil med anknytning till Sollentuna är bland annat höjdhopparen Kajsa Bergqvist som är uppvuxen i Sollentuna.