Svenska Eljouren & Rörjour 24/7

Ring oss - 010-288 12 40

Om Svenska Eljouren & Rörjour 24/7

Svenska Eljourens elektriker anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig. Om läget blir akut är vår Eljour snabbt på plats, dygnet runt, oavsett var du bor. Vårt löfte är lyhörd personlig service för dig som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker. Det tycker vi att våra kunder har rätt till! 

Hör av dig idag för offert direkt med pris, ROT-avdrag och tidplan. Vi ser till att jobbet blir gjort innan det hinner växa till ett irritationsmoment.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Rörjour 24/7 är rörmokare som finns för dig när helst du behöver hjälp. En rörjour som prioriterar dig snabbt & med fasta priser!

Vi har alltid rörjour, vilket betyder att du aldrig behöver vänta vid akuta problem inom VVS och rörmokeri. Vardag, helg eller sent på kvällen spelar ingen roll. Du får snabbt hjälp av auktoriserade rörmokare. Så kontakta oss! Vi står startklara med allt som behöver för en professionell rörjour.
166

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Svenska Eljouren & Rörjour 24/7. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559232-9949
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-12-18
Momsregistrerat
2020-02
Registrerat för F-skatt
2020-02
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva service och tjänster inom el samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Svenska Eljouren & Rörjour 24/7 kan hjälpa dig med: