Golvläggning i Skellefteå - hitta rätt golvläggare nära dig

Planerar du att lägga nytt golv? Oavsett om du ska lägga parkett, sten- eller vinylgolv - hos Servicefinder hittar du duktiga golvläggare som står redo att hjälpa dig med ditt nya golv!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt golvläggare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till golvläggning

Snickare i Skellefteå

Snickare i Skellefteå ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver en snickare för jobbet? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga snickare – helt gratis och utan förpliktelser.

Golvvård i Skellefteå

Golvvård i Skellefteå RUT

Behöver ditt golv rengöras på djupet? Oavsett vilken typ av golv du har kommer det till en punkt där en rejäl rengöring behövs. Hos oss hittar du flera specialister inom golvvård som står redo att hjälpa dig med ditt golv!

Trappor i Skellefteå

Trappor i Skellefteå ROT

Har du byggt en övervåning och behöver en trappa? Oavsett om du vill reparera eller bygga en helt ny trappa - hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig med din trappa.

Slipa golv i Skellefteå

Slipa golv i Skellefteå ROT

Har ditt golv börjat bli slitet eller har du fula repor i parketten? Att slipa golv innebär att man tar bort ett tunt lager av ytan på golvet för att ge det en jämnare och slätare yta. Det kan också användas för att ta bort just repor och fläckar från golvet. För att slipa golvet behöver man vanligtvis en slipmaskin. Kom ihåg att det är viktigt att använda rätt typ av slipmaskin och slipmedel för ditt golvmaterial, så det är bra att läsa på innan eller söka råd från experter.

Några av våra populära företag

Svenman Service & Bygg

(7 omdömen)

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och …

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och kommersiella företag i Sverige. Vi på råsunda flytt och städ är experter på allt kring flytten. Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att …

Parkettkontakten i Sverige

(8 omdömen)

Välkommen till Parkettkontakten! Parkettkontakten är ett företag med säte både i Stockholm och i Borås, men vi arbetar över hela landet. Vi har ett …

Välkommen till Parkettkontakten! Parkettkontakten är ett företag med säte både i Stockholm och i Borås, men vi arbetar över hela landet. Vi har ett självständigt och oberoende förhållande till olika leverantörer av golvmaterial, vilket medför att vi är mycket observanta för pris- och materialförändringar inom …

CM Jämtland Bygg och Rekrytering AB

Inga omdömen ännu

Vi är ett företag som kan utföra det mesta inom bygg. Då vi ägs av flera andra företag med verksamhet över hela landet har vi ett stort …

Vi är ett företag som kan utföra det mesta inom bygg. Då vi ägs av flera andra företag med verksamhet över hela landet har vi ett stort upptagningsområde. Vi har inom företaget över 20 års erfarenhet i det mesta inom bygg. Vi har fullständiga försäkringar genom Trygg Hansa.

Pentum Entreprenad AB

Inga omdömen ännu

Pentum är ett svenskt entreprenad- och fastighetsbolag med starka norrländska rötter där värdegrunden bygger på hög kompetens. Vi utgår från varje …

Pentum är ett svenskt entreprenad- och fastighetsbolag med starka norrländska rötter där värdegrunden bygger på hög kompetens. Vi utgår från varje projekts unika förutsättningar och behov för att sedan leverera skräddarsydda erbjudanden som möter dina förväntningar. Vi sätter högt värde på kvalitet och trygghet. Med …

0910 Entreprenad AB

Inga omdömen ännu

Vi på 0910 Entreprenad AB har stora erfarenheter inom bygg och entreprenad med specialister inom branschen för att just uppfylla era drömmar.

Vi på 0910 Entreprenad AB har stora erfarenheter inom bygg och entreprenad med specialister inom branschen för att just uppfylla era drömmar.

SF BYGG&snickeri AB

Inga omdömen ännu

SF Bygg&snickeri AB startades vintern 2023 av Sebastian Fahlén som också är den som driver och äger företaget. Med många års erfarenhet inom …

SF Bygg&snickeri AB startades vintern 2023 av Sebastian Fahlén som också är den som driver och äger företaget. Med många års erfarenhet inom bygg-branschen finns en bred kunskap och erfarenhet. Företagets vision är att leverera tjänster i toppklass både när det kommer till resultat och kvalitet som håller över tid. …

Mah Bygg i Sverige

Inga omdömen ännu

Bra byggservice i Sverige - Under namnet Mah Bygg I Sverige så utför vi byggservice i bred utsträckning. Vi bygger byggställningar, installerar …

Bra byggservice i Sverige - Under namnet Mah Bygg I Sverige så utför vi byggservice i bred utsträckning. Vi bygger byggställningar, installerar fönster, river, målar, byggstäd m.m. Allt du kan tänka dig och lite till! Våran vision är att finns tillgänglig i hela Sverige och leverera samma kvalité i samtliga städer. …

Senaste förfrågningarna för golvläggning

Våtrum

Roland lämnade en förfrågan vintern 2024:

Våtrum

Flytspackla, montera golvbrunn och våtrumsmatta på befintligt brädgolv i äldre servicebyggnad/förråd på en yta av ca 5-6 kvm.

Roland fick ett svar på sin förfrågan

Lägga 24 kvm Novilonmatta i Skellefteå

Lena lämnade en förfrågan hösten 2020:

Lägga 24 kvm Novilonmatta i Skellefteå

Lägga in en Novilonmatta Ca 24kvm 4*6 meter. Det är nylagt spånskivegolv,
källarlucka i golvet.

Lena fick 2 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-01-19
Köket är det rummet där många av oss tillbringar mest tid. Vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Därför är det viktigt att köket är en plats där vi trivs och känner oss hemma. Ett sätt att förhöja kökets helhetskänsla är att lägga in nytt golv. Här är fem olika typer av köksgolv som garanterat kommer ge ditt kök nytt liv!
2022-09-16
Börjar ditt golv där hemma kännas slitet och nedgånget? Har du fått nog av fula repor och hack i parketten? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på ditt gamla golv? Oavsett anledning, finns det två alternativ som du alltid bör ställa mot varandra – slipa eller lägga nytt!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.

Golvläggning

Det finns golv i flera utföranden och mönster. Ett nytt golv ger hela rummet ett lyft. Byggföretag som utför golvläggning kan lägga alla typer av golv. Efter en golvläggning är det viktigt att ytbehandla golvet. Det gör man för att bibehålla golvet i gott skick och öka livslängden. Man väljer ytbehandling efter golvmaterial. Även rätt städmetod är avgörande för att behålla golvets kvalitet. Någon som vet allt om det är golvläggaren. Det är inte så enkelt att välja mönster och träslag endast utifrån provbitar, därför ska du ta hjälp av en expert som guidar dig till rätt val.

Skellefteå

Skellefterå är beläget i Västerbottens län och har en population på 59000. En naturupplevelse på häst kan vara spännande för besökaren i Skellefteå eller varför inte spela paintball på vintern? För den mer kulturhungriga finns museet Anna Nordlander, som är en mötesplats med konsten i centrum. Gruvbolaget Boliden är den främsta privata arbetsgivaren. Skellefteå Kraft, vattenkraft, är kommunalt och betydande för näringen i staden.