Elektriker Norrköping
jämför priser

Vi samlar de bästa certifierade elektrikerna i Norrköping och du når dem snabbt med en förfrågan. De elektriker som har möjlighet att utföra ditt jobb svarar direkt i tjänsten, och du kan sedan jämföra omdömen, priser och företagspresentationer.

Att hitta elektriker i Norrköping är snabbt, enkelt och tryggt med Servicefinder.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Elektriker Norrköping - få pris direkt

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Jag fick ett bra bemötande och hjälp med det jag önskade och kostnaden blev som det som sagts

Vad kostar elektriker{{#if zip_city}} {{zip_city}}{{else}}{{#if municipality}} {{municipality}}{{/if}}{{/if}}?

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 400
  Pågående jobb
 • 21 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Hitta bra elektriker i Norrköping

Att hitta en bra och tillgänglig elektriker kan vara lite besvärligt. I större städer finns det visserligen många elektriker att välja på, men de är ofta upptagna och man kan tvingas ringa många innan man har fått in några prisförslag. På mindre orter kan det vara svårt att veta vilka elektriker som finns i närheten och hur långt de är villiga att resa för att hjälpa dig. Vi vet vilka elektriker i Norrköping som är är tillgängliga just nu.

Jämför elektriker

Att hitta en tillgänglig elektriker är en sak, men sedan ska man jämföra omdömen, kontrollera elcertifikat, kontrollera företagens F-skatt och mycket mer. Det här jobbet gör vi enkelt åt dig. Vi presenterar de elektriker som är verksamma i Norrköping och som är intresserade av ditt jobb. De anger pris, berättar om sig själva och du kan chatta med dem i tjänsten. Du ser deras tidigare omdömen och kan läsa deras företagspresentationer.

Allt eftersom du bedömer företagen kan du tacka ja eller nej till dem direkt i chatten och du kan acceptera deras offerter om du vill. Tänk på att bara för att du ställt en fråga är du inte tvungen att anlita ett företag. De allra flesta hittar rätt elektriker, men om du inte får svar du är nöjd med kan du självklart välja att avstå helt och hållet.

Fördelen med Servicefinder

Fördelen med en marknadsplats för tjänster är precis som en vanlig marknad - vi har många anslutna elfirmor i Norrköping och det är bara de tillgängliga elföretagen som kommer ge dig offert på ditt eljobb. Det är dessa företag vi lägger sida vid sida och du kan jämföra omdömen, kontrollera certifikat och se grundläggande ekonomisk information om elföretaget, så att du känner dig trygg i ditt val.

Servicefinder har förmedlat tiotusentals elektrikerjobb sedan 2009 och sedan starten har vi hjälpt hundratusentals svenskar att hitta rätt tjänsteföretag. Tillsammans med våra kollegor i Norge, Finland och Danmark, är vi Nordens i särklass största marknad för tjänster.

Tänk på att anlita en behörig elektriker

En av många anledningar att anlita en elektriker är att det kan vara farligt att göra jobbet själv och att det finns lagar och förordningar kring elinstallationer. Om du får dra el själv eller inte, kan du läsa om på Elsäkerhetsverket. När du anlitar en elektriker från Servicefinder i Norrköping, så behöver du inte själv kontrollera certifikat och behörigheter. Vi gör jobbet åt dig via automatiskt och visar hur elektrikern är behörig under "certifikat"-fliken på företagens presentationer. Det kan se ut så här till exempel:

Elcertifikat i företagspresentationer

Så oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag eller bostadsrättsförening, så lovar vi att göra vårt bästa för att hitta rätt elektriker just för dig. Rulla ner så hittar du ett antal exempel och referensjobb. Vi får dagligen in mängder av förfrågningar om elektriker och de flesta i Norrköping får svar från flera elfirmor. Tänk på att ju bättre du beskriver ditt arbete, desto bättre svar får du. Det är viktigt för elektrikerna att kunna bedöma storleken på jobbet. Undvik alltför allmänna beskrivningar som "diverse elarbeten", eller "hjälp att dra om kablar".

Hitta elektriker nära dig

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Exempel på omdömen om våra elfirmor i Norrköping

Elarbete i Linköping

Mycket trevligt bemötande, vi kunde föra en bra dialog om våra önskemål och vad han tyckte skulle passa bäst för våra behov. Vi fick en bra och rimlig offert för arbetet som skulle utföras och arbetet blev gjort utan några anmärkningar. Kan starkt rekommenderas!
– Karin Ahlskog
mars 2021

Elarbete i Norrköping

Bra kvalitet och bra bemötande. Rekomenderas
– Kenneth Andersson
maj 2021

Fixa fel på takspotlights i Norrköping

Jag fick snabbt hjälp och väldigt trevlig bemötande! Återkommer nästa gång jag behöver hjälp.
– Gunilla
oktober 2023

De som letar efter elektriker i Norrköping, söker ofta även

Badrumsrenovering i Norrköping
Badrumsrenovering i Norrköping ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Norrköping
Köksrenovering i Norrköping ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Snickare i Norrköping
Snickare i Norrköping ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver en snickare för jobbet? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga snickare – helt gratis och utan förpliktelser.

Rörmokare i Norrköping
Rörmokare i Norrköping ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Populära elektriker i Norrköping

ALCOR COMPANY AB

Inga omdömen ännu

About AB ALCOR COMPANY AB ALCOR COMPANY - Swedish construction company's activities include general and specialized construction works. The main …

About AB ALCOR COMPANY AB ALCOR COMPANY - Swedish construction company's activities include general and specialized construction works. The main activity of the company - construct and renovate individual residential houses. We also build and renovate various public, industrial, commercial, and administrative …

Referensjobb och exempel för elektriker i Norrköping

Elektriker i Norrköping/kolmåden

Henrik lämnade en förfrågan våren 2023:

Elektriker i Norrköping/kolmåden

Uppdatera el i sommarstuga Kolmården, ca 10 min från Krokek / Kolmårdens tågstation.

Det som behöver göras är:
* dra kabel från elcentral och installera tre uttag i sovrum.
* Koppla om anslutning till uthus.
* ta bort grov kabel till tidigare element.
* Lägga till ett utomhusuttag.
* Lägga till ett uttag i kök.

Henrik fick 4 svar på sin förfrågan

Installera två dimströmbrytare samt montera en taklampa

Ingela lämnade en förfrågan hösten 2023:

Installera två dimströmbrytare samt montera en taklampa

Montera två dimströmbrytare, samt montera en taklampa i ett uttag i taket där det inte verkar ha suttit någon lampa tidigare. Taklampan skall förmodligen tändas med en strömbrytare som inte har monterats, men det verkar förberett bakom en liten plastplatta.

Ingela fick hjälp

Ingela valde Elgita för jobbet. Elgita har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Elgita fick omdömet

Trevligt bemötande, hög kvalitet på arbetet, noggrann och städade upp efter sig.
Byte av glödlampor

Sam lämnade en förfrågan hösten 2023:

Byte av glödlampor

Jag vill byta ut x6-glödlampor mot Philips Hue-glödlampor.

x3 utanför.
x3 inuti.

Behöver dig för att avgöra vilka glödlampor vi behöver och om vi behöver ändra något angående den elektriska strömmen.

Jag talar engelska.

Sam fick ett svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om elektriker

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.

Norrköping

I Östergötland finns Norrköping som är Sveriges tionde största tätort med sin befolkningsmängd om 131000. Huvudgatan i staden är Drottninggatan mellan järnvägsstationen till Konstmuseet. .

I staden gynnas sportlivet och därför ansvarar Kultur- och fritidskontoret för uthyrning av flertalet gymnastiksalar, isbanor och fotbollsplaner. I Racketstadion finns alltifrån tennis till boule. Sommartid arrangerar Norrköpings kommun Himmelstalundsbadet som har gratis entré hela sommaren.

I Norrköping finns en populär djurpark vid namn Kolmården. Fler sevärdheter i Norrköping är Norrköpings Konstmuseum såväl som en utflykt med kajak i Ågelsjön för att omges av den underbara naturen kring sjön.

Det finns cirka 9000 företag i Norrköping. Företagslivet består av många branscher. Allra störst är handels- och tjänstesektorn. En av de största är arbetsgivarna Whirlpool Sweden AB samt Servera R & S AB. I kommunen finns runt 9000 anställda vilka vanligtvis är verksamma inom vård och utbildning. Under sommaren 2011 organiserade Upplev Norrköping utställningen Dinosarium för att göra Industrilandskapet mer levande och bringa ökad turism. Utställningen har tidigare visat framgång i länder som Japan, Australien, Italien och Cypern med flera|I Norrköping existerar omkring 9000 företag som omger många affärsgrenar. Handels- och tjänstesektorn tillhör den största marknaden. Några stora företag i Norrköping är Stadium och däckdistrubitörerna GoodYear. I Norrköping arbetas det mest inom utbildning och omsorg. Utställningen Dinosarium ägde rum under sommaren 2011 i ändamål att gynna turism och besökningsnäring. I länder såsom Finland och Tyskland, har utställningen tidigare visat goda framsteg|I näringslivet finns idag ungefär 9000 företag i Norrköping. Av de branscher som finns i Norrköping, framträder handels- och tjänstesektorn. Inom ett 100-tal olika arbeten, är det flest arbetstagare inom vård och omsorg. År 2011 valde Upplev Norrköping att anordna utställningen Dinosarium med mening att öka turism såväl som besökningsnäring. Utställningen har haft gott resultat i bland andra Australien och Korea.