A.E Entreprenad AB

Stockholm

Om A.E Entreprenad AB

Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som utför stora som små uppdrag inom bygg- och MarkArbete och Finplanering. Vi arbetar smidigt och noggrant, alltid i samråd med dig som kund. Du är involverad i processen då vi i samband med projektstarten gör en tidsplan som vi löpande stämmer av, på så vis bygger vi upp goda relationer till våra kunder. Av erfarenhet vet vi att en välinformerad kund som får gehör för sina synpunkter är en nöjd kund. Detta, tillsammans med vår punktlighet, vår noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet när det gäller material och hantverk ger oss de goda referenser vi kan uppvisa.
44

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt A.E Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559298-4487
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-01-26
Momsregistrerat
2021-02
Registrerat för F-skatt
2021-02
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
43210
Elinstallationer
43310
Puts-, fasad- och stuckatörsarbeten
43120
Mark- och grundarbeten
43999
Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget bedriver byggverksamhet och byggkonsultationer samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva bygg- anläggnings verksamhet företrädesvis betong och armeringsarbeten, fastighetsservice, byggnadsarbeten och renovering av hus så som snickeri, vvs och elarbeten, måleri samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva fastighetsservice, lokalvård och byggstädning. Vidare skall bolaget erbjuda flyttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda