Ge din sommarstuga en makeover – 3 snabba tips!

Kombinera sommarens semester med avkoppling och kreativitet - gör din sommarstuga till ett stilsäkert paradis. Förvandla din stuga redan i sommar genom att ta itu med några mindre renoveringsprojekt. Här är tre projekt som kommer att ta din stuga till nästa nivå!

Ge dina stugväggar personlighet!

Vi har alla sett de där tråkiga blomstermönstrade tapeterna som verkar ha fastnat i 80-talet. Vi har även sett den tråkiga vita färgen som tycks ha hittat in i de svenska stugorna. Varför inte ta upp kampen och förvandla dina väggar till något extraordinärt eller varför inte ett konstverk? Välj en färgglad och livlig tapet som speglar din personlighet och sätt igång med att klä in väggarna. Du kommer att bli förvånad över hur en enkel tapetförändring kan göra underverk för stugans atmosfär. Varför inte välja en tapet med fiskar på, eller kanske en tapet med din hund på?

Gör ditt badrum till en retrooas

Många sommarstugor har badrum med tidstypiska detaljer. Istället för att gömma dessa i tråkiga färger och gamla badrumsaccessoarer kan du förvandla dem till en retrooas. Välj ett tema från det årtionde som stugan byggdes i och ge ditt badrum den ultimata makeovern. Byt ut gamla handdukskrokar mot färgglada retroalternativ, glöm inte heller att pryda väggarna med nostalgiska posters från den tiden. Det kommer att bli ett badrum med stil och attityd!

Galna möbler i färg 🎨

Låt oss erkänna det, gamla trämöbler kan vara lite tråkiga. Men du kan förvandla dem från tristess till wow-faktor med en färgklick! Ta fram penseln och måla dina trämöbler i galna och levande färger. Varför inte ge matbordet en touch av solgul eller dina stolar en intensiv turkosfärg? Dina möbler kommer att bli stugans showstoppers och dina gäster kommer att bli avundsjuka över din modiga färgpalett.

Behöver du hjälp från proffs när du ska fixa sommarstugan? Lämna en förfrågan hos oss på Servicefinder – jämför offerter och omdömen helt gratis!