Här kommer höstens trendspaningar – inredning & renovering!

Hösten närmar sig med försiktiga steg och därför är det snart dags att ge ditt hem en uppdatering för kommande säsong. För att hjälpa dig att hålla dig i framkant vad gäller kommande trenderna har vi samlat några av höstens hetaste färger, renoveringar och inredningstips. Vi kan redan nu hinta om att bohemisk chic, naturliga material och djärva färger finns med i höstens trendmeny!

Våga måla och var djärv i höst

Hösten är en perfekt tid att experimentera med djärva och livliga färger. Glöm de traditionella jordtonerna och satsa istället på färgpaletter som sticker ut. Starka röda nyanser, djupa skogsgröna toner och djupblått kommer vara populära val i år. Måla en accentvägg i vardagsrummet eller ge ditt sovrum en spännande färgklick. Var inte rädd för att våga ta ut svängarna – i värsta fall kan du måla om redan nästa höst!

Modernt är nostalgi och vise versa…

Retrostilen är tillbaka med full kraft och är en trend som inte verkar försvinna. Ge ditt hem en makeover genom att blanda moderna element med vintage detaljer. Renovera ditt kök med retroinspirerade kakelplattor eller byt ut dina gamla köksstolar mot stolar i glada och olika färger. Leta efter vintagefynd på loppmarknader och ge dem nytt liv genom att återställa dem till sin forna glans. Ge ditt hem en nostalgisk touch och skapa ett unikt och personligt uttryck.

Multifunktionalitet!

I våra moderna livsstilar är funktionell design en viktig faktor. Höstens trend är att välja möbler som inte bara är vackra utan också multifunktionella. Investera i en soffa med förvaring under sitsen, ett soffbord som kan omvandlas till ett matbord eller en säng med inbyggda hyllor. Dessa smarta möbler hjälper dig att optimera utrymmet och skapa ett praktiskt och stilfullt hem. Att platsbygga dina möbler är något vi rekommenderar lite extra inför hösten, då blir ditt hem verkligen unikt!

Bohemisk höstchic ✌🏻

I höst tycker vi att du ska skapa en bohemisk atmosfär hemma! Börja med att blanda olika mönster, texturer och färger. Låt dina väggar prydas av konstverk i olika storlekar och material, lägg till prydnadskuddar och plädar i livfulla mönster och skapa en avslappnad och välkomnande känsla. Blanda in vintagefynd, exotiska textilier och växter för att ge ditt hem en bohemisk touch i höst.

Höstens trender erbjuder många spännande möjligheter att ge ditt hem en modern och trendig uppdatering. Våga experimentera med djärva färger, integrera naturliga material och skapa en atmosfär som speglar din personlighet. Genom att följa dessa trender kan du skapa ett hem som inte bara är vackert, utan också aktuellt och i takt med säsongen. Så ge dig ut på en höstinspirerad inredningsresa och låt din kreativitet flöda!

Hos Servicefinder kan du snabbt, enkelt och helt gratis jämföra hantverkare, snickare och målare för dina höstprojekt!