Tapetsering och målning av källarrum, hall och vardagsrum i Göteborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Målare i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej!
Har ett källar-rum cirka 3,5x2,5 plus en liten hall och en vägg i ett vardagsrum som ska tapetseras. Hallen och vardagsrummet är tapetserade i nuläget medan det lilla rummet är målat. I rummet blir det vitmålning runt fönstret. Vill också ha hjälp att ta ner och sätta tillbaka lister. Vill gärna att tapetseringen av källarrummet sker i v 6 eller 7 om möjligt.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Fönsterkarmar
Ska det målas eller tapetseras?
Båda delar
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
 Tapetsering och målning av källarrum, hall och vardagsrum i Göteborg
Målning / Tapetsering

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde Jakir Allt Inom Måleri AB för jobbet. Jakir Allt Inom Måleri AB har utfört 2 jobb via Servicefinder.

Övriga företag som svarade:
 • ATASOY GLOBAL AB
 • Mölndals Målar'n AB
 • IMF Måleri AB
 • Gamlestadens Bygg AB
 • ILDAL BYGG ÅKERI AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

 Tapetsering och målning av källarrum, hall och vardagsrum i Göteborg
Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg
Målning av lister och kanske elementet och dörrlister på ett fönster och altan dörr.
 Tapetsering och målning av källarrum, hall och vardagsrum i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Göteborg, inom 3 månader
Behöver målare för fasad, fönster samt en del rum invändigt. Snabbt arbete prioriteras tillsammans med goda referenser. Tar ut fem som får lämna offert på plats. Goda referenser är ett…
 Tapetsering och målning av källarrum, hall och vardagsrum i Göteborg
Måla inomhus trappor i Göteborg
Måla inomhus trappor.
 Tapetsering och målning av källarrum, hall och vardagsrum i Göteborg
Måla om köksluckor i Göteborg, inom 3 månader
Våra köksluckor är 15 år gamla och behöver målas om.
Målning / Tapetsering
Målning, bredspackling och byte av fog i närheten av Alvik, Stockholm
Hej! Vi behöver hjälp att bredspackla en vägg ca 12 kvm samt måla om kök, vardagsrum, skrapa och måla en dörrlist i badrummet samt byta fog i handfatet. Totalt ca 40 kvm som ska målas.
Målning / Tapetsering
Måla väggar och tak i Täby, 3/6
Måla väggar och tak. 4 rok. 90kvm. Gärna start 3 juni.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.