Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Göteborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Målning av lister och kanske elementet och dörrlister på ett fönster och altan dörr.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Fönsterkarmar
Ska det målas eller tapetseras?
Tapetseras
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg
Målning / Tapetsering

Ur ett både pris och kvalitets jobb skulle jag säga 5/5. Noggrannhet och trevligt bemötande kan man inte alltid vänta sig men detta var toppen. Jag kan varmt … Visa mer

Ur ett både pris och kvalitets jobb skulle jag säga 5/5. Noggrannhet och trevligt bemötande kan man inte alltid vänta sig men detta var toppen. Jag kan varmt rekommendera dem!

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde ILDAL BYGG ÅKERI AB för jobbet. ILDAL BYGG ÅKERI AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • ATASOY GLOBAL AB
 • Jakir Allt Inom Måleri AB
 • PW Schakt och Dränering AB
 • DARIUS BYGG & ALLTJÄNST

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering

Målning och tapetsering av väggar i Helsingborg, 31/3

Lägenhet Drottninggatan 250 254-33: cirka 26 löpmeter Väggar skall målas eller tapetseras Taklist 80 löpm.
Start 31 mars 23.
Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg

Måla om köksluckor i Göteborg, inom 3 månader

Våra köksluckor är 15 år gamla och behöver målas om.
Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg

Målning av 4 st rum i Göteborg, inom 3 månader

Vill måla om 4 rum ca 10-18 m2, 1 vägg har en tapet som målas över. Kan behövas spackla och slipa på vissa väggar. då det finns hål från förra ägare.
Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg

Måla om lägenhet samt ta ner enkel innervägg i Göteborg, inom 3 månader

Behöver hjälp med att måla om en lägenhet på 94m2 som är 10 år gammal. Förutom målararbete behöver jag hjälp att ta ner en (eftermonterad) vägg som inte innehåller någon el. Väggen är…
Målning och tapetsering väldigt snart i Göteborg

Fasadmålning av ett hus i Göteborg, inom 3 månader

Behöver målare för fasad, fönster samt en del rum invändigt. Snabbt arbete prioriteras tillsammans med goda referenser. Tar ut fem som får lämna offert på plats. Goda referenser är ett…
Målning / Tapetsering

Målning och förarbete i Staffanstorp

Ca 100 kv är nederplan. Målning och förarbete. Finns även ett mindre hål i tak.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.