Bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Totalentreprenad i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag vill ha hjälp med att bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök. Renoveringen kommer att gå ut på att:
1. Riva befintligt kök och riva en vägg mellan sovrum och befintligt kök 2. Bygga upp en två nya väggar som blir ett mindre sovrum. 3. Bygga upp kök/montera IKEA kök längs ena väggen.
Ungefär hur stort är köket?
15
Era önskade typ av renovering
Helrenovering av kök
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök i Stockholm
Totalentreprenad

Jag har precis gjort en större renovering av mitt kök där det har lagts nytt golv, ett rum med vägg har byggts upp och ett helt nytt kök med hjälp av NOX. Jag … Visa mer

Jag har precis gjort en större renovering av mitt kök där det har lagts nytt golv, ett rum med vägg har byggts upp och ett helt nytt kök med hjälp av NOX. Jag är mycket nöjd med arbetet som har utförts och de har varit behjälpliga under hela renoveringstiden. Jag valde NOX eftersom offerten som gavs i början var väldigt noggrann och jag kände att jag fick förståelse över alla moment som ingick i renoveringen. Den var också mycket prisvärd. Offerten har följts bra under byggtiden och de tilläggsarbeten som jag har lagt till har varit väldigt tydliga. Jag är nöjd med NOX arbete och kommer nu att använda dom igen med mina andra renoveringsprojekt. Rekommenderar dom varmt till andra som funderar på att välja NOX

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde NOX Group Scandinavia AB för jobbet. NOX Group Scandinavia AB har utfört 15 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Sammlands Måleri AB
 • Ecolab Interiors
 • Bellums grupp AB
 • KiRi AB
 • Cemator Bygg AB
 • deZign Bygg Sweden AB
 • Sjöstaden Projekt AB
 • Mapell Måleri och Entreprenad AB
 • Matildas Bygg AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök i Stockholm
Renovering av liten lägenhet på Kungsholmen i Stockholm
Jag har köpt en ny lägenhet som jag vill renovera så snart som möjligt. De åtgärder jag önskar göra är: 1. Renovera badrummet: Jag vill ta ut badkaret, sätta upp en duschvägg, ta bort…
Bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök i Stockholm
Liten bostadsrätt (47 kvadrat) med totalt renovering i Stockholm, inom 3 månader
Renovering ska helst till största delen ske mellan 20 september till 25 oktober då lägenheten står tom då. Efter 26:e eller 27:e oktober kommer jag ha flyttat in i lägenheten. Det viktigaste…
Bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök i Stockholm
Totalentreprenad till renovering av lägenhet i Vasastan, Stockholm, inom 3 månader
Arbetsbeskrivning: För- och efterarbeten: • Arbetsledning. • Bil- och transportavgifter. • Hantering byggmaterial. • Trapphus skyddas. • Golv skyddas. • Dammskydd hängs. •…
Bygga upp ett nytt rum för att bytta upp ett nytt kök i Stockholm
Totalentreprenad till renovering i Stockholm, Inom 3 månader
Vi behöver hjälp i sommar med byggnation i vår kommande källare. Det är en väldigt stor fördel om arbetet kan starta 19 juli – önskvärt minst 2 personer som utför arbetet. OMLÄGGNING AV…
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Kungsbacka, Inom 3 månader
Byta sex innerdörrar inklusive karmar, en ytterdörr, lägga värmegolv, spackla och måla väggar.
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering av sovrum i Ronneby
Ta bort en mellanvägg mellan 2 sovrum, som förra ägaren har satt upp den. Ta bort ett element, stänga en dörröppning, återställa kring där väggen suttit. Måla väggarna.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!