Barzola-In AB

Plattsättning & fasadisolering

Om Barzola-In AB

Vi är ett relativt Aktiebolag med inriktning på plattsättning och fasadisolering. Vi utvecklar och bygger på totalentreprenad åt andra och vår samlade erfarenhet kommer från 3 år i branschen, utöver de många år som våra anställda har inom branschen.

Förutom arbetserfarenhet inom plattsättning och fasadisolering så har vi även certifierad och utbildad personal inom våtrumsarbete. Vi har arbetat med projekt i både Stockholm och Norrköping.

Vi ser till att vår värdegrund är det som styr oss i det dagliga arbetet. Vi arbetar långsiktig med fokus på kvalitet och effektivitet. Det är viktigt för oss att ha en bra och fungerande organisation för att skapa pålitlighet och förtroende, både internt och för våra kunder samt samarbetspartners.

Våra anställda är utbildade och erfarna och för att säkerställa ett tryggt och fungerade samarbete så arbetar vi med ID06.
8

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Barzola-In AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559420-7622
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-02-03
Momsregistrerat
2023-02
Registrerat för F-skatt Nej
Antal anställda
SNI
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
43999
Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva verksamhet inom fasadrenovering och byggtjänster inom badrumsrenovering och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.