Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare på Lidingö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi önska byta ut befintlig brädor, bygga ut altanen upp över bergsknallen (se bild) samt sätta spaljé mot grannarna.
Start omgående.
Kan ditt företag starta närmsta veckorna? Ta kontakt för snabbt komma och se jobbet för detaljerad offert.
Vi önskar gärna hjälp med förslag på hur man bäst bygger terrassen över berget.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader
Snickeri

Proffsigt, lösningsorienterad, engagerad, trevligt bemötande och till konkurrenskraftigt pris!

Vi hade ett gäng snarlika offerter, men valet föll på … Visa mer

Proffsigt, lösningsorienterad, engagerad, trevligt bemötande och till konkurrenskraftigt pris!

Vi hade ett gäng snarlika offerter, men valet föll på Roman tack vare högt engagemang i vårt bygge och väldigt lösningsorienterad. Vi fick
proffsiga ritningar före arbetet och uppdaterade ritningar under byggets gång när förutsättningarna hade förändrats. Kändes tryggt att hela tiden kunna stämma av att vi var eniga och att vi kunde se slutresultatet någorlunda innan arbetet ens hade dragit igång. Roman var enda leverantör som gjorde detta och debiterade inget extra för denna tjänst. Dessutom kom han med mycket intressanta idéer i bygget och utemiljön som vi valde att köra på.

Det blev lite förändringar under byggets gång, men detta löste dom och för någon del tillkom lite extra materialkostnad, men vad gäller arbetskostnad hölls den överenskomna fastprisofferten. Uppsksttat pris för material hölls i det stora också. Transparens och kommunikation vad gäller pris var väldigt tydlig. Kan tilläggas att detta inte är vår erfarenhet från andra firmor, så stor eloge till Roman.

Att Roman är väldigt trevlig och lätt att ha och göra med, vilket även hans medarbetare är, gör det extra kul att varmt kunna rekommendera honom.

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde RBentreprenör för jobbet. RBentreprenör har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • SmartKomp Fastighetsservice AB
 • BOCI Bygg AB
 • MBSB Stockholm

Andra som fått hjälp med snickeri

Snickeri

Snickeriarbete och stenläggning på Lidingö

Vår hantverkare flyttade precis fram ett projekt som skulle påbörjats slutet april. Vi behöver hjälp att renovera/bygga ut två altaner, göra paneler och bygga blomlådor i en souterrängtomt.…
Snickeri

Snickeri av vägghyllor i Lidingö

Kostnadsförslag för tillverkning och uppsättning av cirka 5 vägghyllor i ek (eller ev. vita eller sandfärgade) ”tripp, trapp, trull” för böcker och prydnadsföremål.
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader

Slå ihop två rum på Lidingö

Vi skulle vilja ta bort en liten vägg mellan ett sovrum och en intilliggande rum/garderob så att rummet blir lite större. Arbete: - ta bort vägg. - fixa så att det ser snyggt ut (i.e. Fixa…
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader

Trädäck på mark i anslutning till befintligt plus plank med port i Landskrona, Inom 3 månader

Trädäck på mark(ca 45Kvm) i anslutning till befintligt plus plank med port. Se bilder.
Snickeri

Lägga trätrall till uteplats i Malmö

Lägga trätrall uteplats 9m2.
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader

Bygga trätrall runt en pool på Lidingö, inom 6 månader

Behöver hjälp med att bygga en mindre trätrall runt min pool. Poolen är 3x6 meter och trallen ska vara cirka 1,5 - 2 meter runtom. Hela trädgården är en platt yta, inga berg eller ojämnheter.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.