Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Snickare på Lidingö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi önska byta ut befintlig brädor, bygga ut altanen upp över bergsknallen (se bild) samt sätta spaljé mot grannarna.
Start omgående.
Kan ditt företag starta närmsta veckorna? Ta kontakt för snabbt komma och se jobbet för detaljerad offert.
Vi önskar gärna hjälp med förslag på hur man bäst bygger terrassen över berget.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader
Snickeri

Proffsigt, lösningsorienterad, engagerad, trevligt bemötande och till konkurrenskraftigt pris!

Vi hade ett gäng snarlika offerter, men valet föll på … Visa mer

Proffsigt, lösningsorienterad, engagerad, trevligt bemötande och till konkurrenskraftigt pris!

Vi hade ett gäng snarlika offerter, men valet föll på Roman tack vare högt engagemang i vårt bygge och väldigt lösningsorienterad. Vi fick
proffsiga ritningar före arbetet och uppdaterade ritningar under byggets gång när förutsättningarna hade förändrats. Kändes tryggt att hela tiden kunna stämma av att vi var eniga och att vi kunde se slutresultatet någorlunda innan arbetet ens hade dragit igång. Roman var enda leverantör som gjorde detta och debiterade inget extra för denna tjänst. Dessutom kom han med mycket intressanta idéer i bygget och utemiljön som vi valde att köra på.

Det blev lite förändringar under byggets gång, men detta löste dom och för någon del tillkom lite extra materialkostnad, men vad gäller arbetskostnad hölls den överenskomna fastprisofferten. Uppsksttat pris för material hölls i det stora också. Transparens och kommunikation vad gäller pris var väldigt tydlig. Kan tilläggas att detta inte är vår erfarenhet från andra firmor, så stor eloge till Roman.

Att Roman är väldigt trevlig och lätt att ha och göra med, vilket även hans medarbetare är, gör det extra kul att varmt kunna rekommendera honom.

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde RBrenovering för jobbet. RBrenovering har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • SmartKomp Fastighetsservice AB
 • BOCI Bygg AB
 • MBSB Stockholm

Andra som fått hjälp med snickeri

Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader
Sätta två trädäck och altan på marksten i Stockholm
Vi önskar offert för två trädäck/altan på marksten: Altan 1: - Förarbete: ta bort rot och gräva ett par kvm. Se bild. - Behöver kapa dörr och sätta tröskel. - Önskad storlek på altan:…
Snickeri
Bygga en tunn innervägg i Stockholm, inom 3 månader
Behöver hjälp med att bygga en tunn innervägg som ska dela av ett rum till två.
Snickeri
Byggnation av altan med pool på Lidingö
Skulle vilja fa en offert pa timkostnad och en ungefarlig uppskattning av totala arbetskostnaden for att anlagga en altan pa 80kvm med en integrerad ovanmarkspool. Skicka offert pa email.
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader
Bygga trätrall runt en pool på Lidingö, inom 6 månader
Behöver hjälp med att bygga en mindre trätrall runt min pool. Poolen är 3x6 meter och trallen ska vara cirka 1,5 - 2 meter runtom. Hela trädgården är en platt yta, inga berg eller ojämnheter.
Byte och utbygge av altani inkl spaljé och glasväggar Lidingö, Inom 3 månader
Montera 3 st kök från Ikea på Lidingö, inom 3 månader
Behöver montera 3 stycken mindre kök, köpta från Ikea.
Snickeri
Lägga trätrall till uteplats i Malmö
Lägga trätrall uteplats 9m2.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!