Fasadmålning av ett hus i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin Fasadrenovering i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ange fasadtyp
Du måste välja minst ett alternativ
Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Nedre del på fasad ska fārgas med kalkfārg, ca 50-60 kvm strykes 1 ggr. Lite detaljlinjer, runt det som ska fārgas. Inga stora putslagningar. Få små sprickor. Allt nås med stege. Och det mesta nås från marken. Tāckning av plast runt övriga detaljer.
Start Tisdag, pga vāder. Tis-Fredag skulle vara bra, vādret bra då, enligt prognos. Viktigt med erfarenhet, noggrannhet. Viktigt.
Vad som ska utföras
Fasadmålning
Antal våningar
nb
Angiven fasadtyp
Betong
När ska arbetet utföras?
omgående
Fasadmålning av ett hus i Stockholm
Fasad

2 företag svarade på jobbet

  • Hossein Haidari
  • ABD Bygg AB

Andra som fått hjälp med fasadrenoveringsjobb

Fasadmålning av ett hus i Stockholm
Renovering av tegelfasad på radhus i Farsta, Stockholm
Tegelfasad på baksidan av radhus behöver renoveras. Framförallt fixa murbruket, men även byta ut en del tegelstenar och stärka upp stommen över fönstret och kanske även i väggen.
Fasad
Putsning av fasad i Stockholm
Söker murare och putsare. Behöver hjälp med: 1) Knacka ner putsen och putsa om framsida på garaget (runt garagendörren) där putsen släppt. 2) Putsa en stentrappa som är lagad men behöver ett…
Fasadmålning av ett hus i Stockholm
Renovering av fasad i Hässleholm
Har en källare där betongen vid vissa väggar smular sig.
Fasadmålning av ett hus i Stockholm
Fasadbyte i Mjölby
Fasadbyte där det behövs då det är mest skadat ner till på panelen. Byte av vindskivor, sen vill jag måla om huset men så mkt som möjligt själv då det finns en budget.
Fasadmålning av ett hus i Stockholm
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Söker offert för ommålning av fasad, ca 100 kvm. Målartvätt, skarpning och målning i två lager. Ställning behövs. Bild 1 ; Plan fasad cirka 25-30 kvm. Ytan är på skuggsida - så krävs…
Fasadmålning av ett hus i Stockholm
Renovering av fasad och dörrar på komplementbyggnader i Skarpnäck, Stockholm
Vi är en bostadsrättsförening med radhus på 20 hushåll, samt två komplementbyggnader bestående av en förrådslänga och en byggnad för sopor. Enligt vår underhållsplan ska fasaden samt…

Vanliga frågor och svar om fasadrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om fasadrenoveringsjobb

2022-10-26
Det finns några saker som är viktiga att tänka på inför den annalkande årstiden. Du kan nämligen spara mycket tid och pengar genom att vintersäkra din bostad. Svenska hus utsätts för stora påfrestningar med tanke på vårt omväxlande klimat. Här kommer några saker som du alltid bör gå igenom innan vintern anländer!
2021-06-17
Om du ska välja fasad till ditt hus gör du helt rätt i att göra din research. En fasad är inte bara en smakfråga, den ska också underhållas och passa med omgivningen. Här går vi igenom olika fasadtyper som förhoppningsvis gör valet lite enklare.
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!