Läggning av nytt trädäck i Trelleborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Trelleborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Önskar byta brädor på trädäck och bygga ut en del till 3,60 x 3,60. För närvarande är trädäcket 20,20 x 2,80.
Ev kan jag själv ta bort det gamla trädäcket själv.
Önskar pris på rivning och bortforsling av det gamla trädäcket samt läggning av nytt trädäck
alternativt bara läggning av nytt trädäck.
Önskar även pris inklusive material alternativt utan.
Läggning av nytt trädäck i Trelleborg
Snickeri

8 företag svarade på jobbet

 • Hantlangarna på Österlen
 • Steen Finsnickeri / Lev & Lek AB
 • Nymans Service
 • Helft Bygg
 • Leijonhufvud Bygg och Renovering AB
 • Parkettesset Mö AB
 • Den Tysken
 • MBT Svedala AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Läggning av nytt trädäck i Trelleborg

Sätta upp en innervägg i ett sovrum i Stockholm, inom 3 månader

Sätta upp en innervägg i ett sovrum så att det blir två. Rummet är cirka 3,40 m långt och takhöjden är 3,36m. I väggen ska det vara fönster som ska gå från cirka 2,36 m och mot taket. Det…
Snickeri

Bygga en pergola och mer i Smygehamn

Bygga en pergola 2,8 x 2,8 m. Gräva ner 4 plintar. Fyra reglar med överliggande reglar till ett pile tak.
Snickeri

Höja upp hela bänkskivan i köket i Trelleborg, inom 3 månader

Efter besiktning uppkom det att plastskyddet under diskmaskinen var för långt in och gjorde inte sitt jobb. De andra ägarna har lagt nytt golv utan att lägga under diskmaskinen. Därför måste…
Läggning av nytt trädäck i Trelleborg

Snickeriarbete i Trelleborg

Har en hammond orgel (musikinstrument) som väger mellan 70-100 kg. Den har tidigare varit del av en hel träkabinett, men har för längesedan kapats av för lättare transport. Nu står balanserar…
Snickeri

Byte av några träpaneler på hus i Trelleborg

Nyfiken på pris för att byta ut några enskilda träpaneler på hus.
Snickeri

Ovanvåning i akut behov av hjälp i Hässleholm

Ovanvåning är kaos och vi hinner inte med allt själva, det handlar om mögel och fuktskador. Så hela ovanvåningen behöver hjälp, enbart grunden så slutför vi själva med golv och färg

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.