Renovering av badrum i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Badrummet rivs nu och hantverkare sökes för rubricerat ändamål omgående. Ytan är cirka 12,5 kvm golv och vägg 42 kvm. Plattorna ät 60x60cm stora. Våtskiktisolering.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
Ca 60 kvm
Om material/inventarier är inköpta
Ja
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Badrum / Våtrum

Emkjell Tak & Byggnads AB och deras underkonsulter utförde ett jättebra jobb. Alla var punktliga och mycket professionella inom sina respektive … Visa mer

Emkjell Tak & Byggnads AB och deras underkonsulter utförde ett jättebra jobb. Alla var punktliga och mycket professionella inom sina respektive kompetensområden. De erbjöd ett bra stöd i olika beslutssituationer samt en transparens i redovisningen av utlägg för materialkostnader. Med facit på hand är vi nöjda över att valet föll på dem.

13 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 13 företag och valde Emkjell Tak & Byggnads AB för jobbet. Emkjell Tak & Byggnads AB har utfört 57 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Renovera Badrum Stockholm AB
 • DA Sweden AB
 • Renovera & Bygg i Uppland AB
 • Kloka Tjänster AB
 • Renovera NU Stockholm AB
 • Barakat Bygg El & VVS AB
 • EMERLIT Stambytesgruppen AB
 • Fredrik Airaksinen Byggnads AB
 • Daniel & GW bygg måleri AB
 • JB BAD & BYGG AB
 • Aten Bygg AB
 • Adlatus AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum i Stockholm

Byte av badrumsinredning i Stockholm, inom 3 månader

Byte av badrumsinredning. Inkluderar byte av toalett, handfat, kommod, takdusch samt installation av duschvägg och spegelskåp med belysning. Samt byta ut befintliga strömbrytare.
Renovering av badrum i Stockholm

Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Behöver hjälp med att gjuta fall i en tvättstuga och ett badrum. Senare (till hösten) behöver vi även hjälp med tätskiktet och plattsättning till badrummet. Badrummet är 3,9 kvm och…
Renovering av badrum i Stockholm

Renovering av badrum på 6 kvm i Stockholm

Hej,
Har ett badrum på 6 kvm med väggar på 3m höjd som jag vill få renoverat.
Renovering av badrum i Stockholm

Renovering av badrum på 1,1 kvm i Stockholm

Vi skulle vilja renovera en liten kontorstoalett. 90 x 120 cm. Höjd 3.40cm. Vi skulle vilja köra microcement på både väggar och golv. Sen byta handfat och eventuellt toalettstol samt sätta upp…
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på 4,2 kvm i Kungsbacka, inom 6 månader

Tänkte byta kakel på väggar och golv i badrummet. Befintlig linoleummatta nu. Ny golvbrunn som ska flyttas, vattenburen värme i golvet. Ny blandare och nya duschdörrar. Infälld nisch i duschen.
Renovering av badrum i Stockholm

Renovering av badrum på ca 4 kvm i Norrköping

Behöver renovera om ett badrum.
Det som behöver göras i badrummet är nya rör, el, grundarbete samt kakel/klinker.

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.