Emkjell Tak & Byggnads AB logo

Emkjell Tak & Byggnads AB

Stockholm

Presentation

EmKjell Tak & Byggnads AB är ett professionellt hantverksföretag med mångåriga erfarenheter från alla typer av bygguppdrag – från enkla reparationer till totalentreprenader. Vi arbetar helt efter Svenska byggnormer och har Svenska försäkringar för de anställda och för att du skall känna dig trygg när det gäller arbetets kvalitet.

Bland våra hantverkare finns alla de specialister du behöver; snickare, murare, betongarbetare, kakelsättare, elektriker, rörinstallatörer, plåtslagare och städare. Alla med ett mål framför sig – att göra ett så bra arbete som möjligt för att du som kund skall bli nöjd.

EmKjell Tak & Byggnads AB är registrerat för moms och F-skatt vilket gör att du kan utnyttja det statliga ROT- och ENERGI-bidragen maximalt när det gäller om- och tillbyggnader, energiförbättringar och till och med städning!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Emkjell Tak & Byggnads AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559105-5917
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 31

omdömen

 • Renovering av 7 kvm kök i Stockholm, inom 3 månader
  Memo hjälpte mig inte bara med planering och renovering av kök utan även med totalrenovering av min lägenhet. Utöver bra kvalité och en fantastiskt fin lägenhet som slutprodukt var de klara inom utsatt deadline och höll sig inom budget. Memo var dessutom service-minded och tydlig med att kommunicera priser för alla extra önskemål jag hade. Framförallt fick jag goda råd kring materialval som hjälpte mig uppnå min vision för mitt hem och ett ännu bättre resultat än jag hoppats på. Rekommenderar Emkjell starkt till era framtida renoveringsprojekt.
  Alice Ökvist
  Svar
  Tack för omdömet! Det som började med en liten planering inför köksrenovering ledde till ett mycket trevligt samarbete gällande totalrenovering. Tillsammans, Alice och EmKjell, fick vi till en riktig drömlägenhet och jag uppskattar verkligen den raka, öppna och förstående kommunikationen vi hade genom hela projektet.
 • Helrenovering av 5 kvm kök i Stockholm, 15/4
  Memo brydde sig verkligen om slutresultatet och kom med jätte bra rådgivning vilket gjorde att hela projektet blev mycket bättre än vad jag kunde tro. Kan verkligen rekommendera!
  Jacob
  Svar
  Tack för omdömet! Trevligt samarbete som resulterade i ett väldigt snyggt kök.
 • Bygga om ett 12 kvm kök i Stockholm
  Riina Sooaru
  Svar
  Tack för omdömet! Och tack för det fina bemötandet och samarbetet.
 • Lägga fiskbensparkettgolv med klassisk fris i alla rum i en lägenhet i Stockholm
  Glenn Henningsson
  Svar
  Tack för omdömet! Ett mycket trevligt samarbete.
 • Bygga om kök från grunden i Danderyd
  Memo och hans gäng gjorde totalentreprenad i min lägenhet. Bytte golv, la både parkett och stengolv, byggde ny vägg, restaurerade väggar, rev och flyttade kök, byggde nytt kök. Genom hela arbetet har Memo varit otroligt aktiv, engagerad och kommit fram till flexibla lösningar vilket har lett till bästa möjliga resultat. Hela renoveringen har varit punktlig, ordentlig och ordningssam. Är otroligt nöjd med resultatet och kan inte nog rekommendera Emkjells tjänster.
  Josefin
  Svar
  Tack för omdömet! Det glädjer mig och oss som team att du är så nöjd med slutresultatet, MVH Memo, EmKjell AB