Emkjell Tak & Byggnads AB

Sollentuna

Om Emkjell Tak & Byggnads AB

EmKjell Tak & Byggnads AB är ett professionellt hantverksföretag med mångåriga erfarenheter från alla typer av bygguppdrag – från enkla reparationer till totalentreprenader. Vi arbetar helt efter Svenska byggnormer och har Svenska försäkringar för de anställda och för att du skall känna dig trygg när det gäller arbetets kvalitet.

Bland våra hantverkare finns alla de specialister du behöver; snickare, murare, betongarbetare, kakelsättare, elektriker, rörinstallatörer, plåtslagare och städare. Alla med ett mål framför sig – att göra ett så bra arbete som möjligt för att du som kund skall bli nöjd.

EmKjell Tak & Byggnads AB är registrerat för moms och F-skatt vilket gör att du kan utnyttja det statliga ROT- och ENERGI-bidragen maximalt när det gäller om- och tillbyggnader, energiförbättringar och till och med städning!
60

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Emkjell Tak & Byggnads AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559105-5917
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2017-03-21
Momsregistrerat
2018-07
Registrerat för F-skatt
2018-06
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter samt fastighetsexploatering och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall aktiebolaget bedriva byggverksamhet och uthyrning av entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda