Emkjell Tak & Byggnads AB logo

Emkjell Tak & Byggnads AB

Stockholm

Presentation

EmKjell Tak & Byggnads AB är ett professionellt hantverksföretag med mångåriga erfarenheter från alla typer av bygguppdrag – från enkla reparationer till totalentreprenader. Vi arbetar helt efter Svenska byggnormer och har Svenska försäkringar för de anställda och för att du skall känna dig trygg när det gäller arbetets kvalitet.

Bland våra hantverkare finns alla de specialister du behöver; snickare, murare, betongarbetare, kakelsättare, elektriker, rörinstallatörer, plåtslagare och städare. Alla med ett mål framför sig – att göra ett så bra arbete som möjligt för att du som kund skall bli nöjd.

EmKjell Tak & Byggnads AB är registrerat för moms och F-skatt vilket gör att du kan utnyttja det statliga ROT- och ENERGI-bidragen maximalt när det gäller om- och tillbyggnader, energiförbättringar och till och med städning!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Emkjell Tak & Byggnads AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559105-5917
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 35

omdömen

 • Proffsigt gäng som är extremt lätta att ha att göra med. Allt blev otroligt snyggt och leverans i tid och helt enligt offert. Svarar alltid snabbt och går utöver vad man kan förvänta sig i leverans. Supernöjd!
  Jens Leffler
  Svar
  Tack för omdömet! Detsamma kan väl sägas om er som kund, väldigt väldigt trevliga och vi upplevde oss välkomna och uppskattade, speciellt när vi fick sitta på baksidan varma sommardagar och äta goda persikor 🍑 stort tack!
 • Förutom att EmKjell har gjort ett mycket bra jobb till ett fair price vill jag också berömma dem, framför allt projektledaren Memo; för att de är enkla att få kontakt med, de svarar snabbt och rakt, de kommer i tid och håller vad de lovar. Efter jag skickat in en förfrågan och fått en indikativ offert ringde jag EmKjell som två dagar senare stod i mitt kök för att kunna ge en mer precis offert. Dagen efter fick jag en tydlig offert med ett totalpris. Tydligt och klart. Ringer Memo, accepterar och bestämmer datum. Efter några dagar kommer jag på att några socklar också måste monteras. Ringer Memo som säger att de fixar det också fast på löpande räkning vilket jag accepterar. Jag är liiite misstänksam mot branschen efter några dåliga erfarenheter men icke. På utsatt dag är de tom en halvtimme tidiga. De kånkar upp materialet och sätter igång. När de är klara ringer de och meddelar att allt är klart och att allt gått bra. (Jag var inte kvar i stan då.) Jag var också lite orolig för löpande räkning men de hade gjort det jobbet för en bråkdel av vad jag budgeterat. Sammanfattningsvis kommer jag helt klart ringa Memo när jag i nya lägenheten behöver något gjort. Bara att slippa snacka med alla pellejönsar som verkar finnas i byggsvängen gör att jag väljer EmKjell. Att de dessutom gör ett bra jobb gör dem inte sämre.
  Per Sverne
  Svar
  Tack så jättemycket för det fina omdömet! Betyder väldigt mycket för oss och att du uppmärksamhet allt vi gjort och uppskattar vårt arbete. Ser fram emot ditt samtal närhelst du behöver oss, än en gång TACK!
 • Jag är super nöjd med Emkjell Tak & Byggnads AB. Memo och Nikos var väldigt trevliga och gjorde ett fantastiskt jobb med att byta ut mina badrumsmöbler och även övrigt små fix i lägenheten. De var punktliga, snabba, trevliga och gav bra råd och tips till vad som skulle vara snyggt men gav även praktiska synvinklar till varje del i installationen. Kommunikationen var också väldigt bra då man alltid kunde kontakta Memo om man behövde bolla något. Tack för ett lysande arbete!
  Sheena
  Svar
  Tack för omdömet. Vi hade lika trevligt tack vare ditt fina bemötande av oss, uppskattas verkligen! Alltid välkommen och hoppas på fler projekt ihop i framtiden.
 • Från ax till limpa höll hela projektet högsta nivå! Memo lämnade inget åt slumpen och förstod min vision, föreslog bra material, hjälpte till med inköp. Sedan blev allt klart inom tidsramarna, budget höll och hantverket var SÅ noggrant och estetiskt genomfört. Det går inte att pricka närmre perfektion. Nöjd med allt.
  Julia
  Svar
  Tack för omdömet! Mycket trevligt och smidigt samarbete med en mycket trevlig och omtänksam kund ger ett perfekt resultat.
 • Memo hjälpte mig inte bara med planering och renovering av kök utan även med totalrenovering av min lägenhet. Utöver bra kvalité och en fantastiskt fin lägenhet som slutprodukt var de klara inom utsatt deadline och höll sig inom budget. Memo var dessutom service-minded och tydlig med att kommunicera priser för alla extra önskemål jag hade. Framförallt fick jag goda råd kring materialval som hjälpte mig uppnå min vision för mitt hem och ett ännu bättre resultat än jag hoppats på. Rekommenderar Emkjell starkt till era framtida renoveringsprojekt.
  Alice Ökvist
  Svar
  Tack för omdömet! Det som började med en liten planering inför köksrenovering ledde till ett mycket trevligt samarbete gällande totalrenovering. Tillsammans, Alice och EmKjell, fick vi till en riktig drömlägenhet och jag uppskattar verkligen den raka, öppna och förstående kommunikationen vi hade genom hela projektet.

Kontakta