Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver hjälp med att gjuta fall i en tvättstuga och ett badrum.
Senare (till hösten) behöver vi även hjälp med tätskiktet och plattsättning till badrummet.
Badrummet är 3,9 kvm och tvättstugan 5,1 kvm
Önskar pris på fallgjutning i detta stadie.
Vad som ska göras
Delvis ombyggnad
Badrummets storlek i kvm
3,9 + 5,1
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm
Badrum / Våtrum

Fint hantverk med plattsättningen av Nikolai.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Barakat Bygg El & VVS AB för jobbet. Barakat Bygg El & VVS AB har utfört 39 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
 • Kakel Style Stockholm AB
 • EMERLIT Stambytesgruppen AB
 • Fredrik Airaksinen Byggnads AB
 • BP Rörservice AB
 • NE Plattsättning och Måleri AB
 • RR Manuchar bygg AB
 • HUSFIXARNA STOCKHOLM AB
 • Everservice AB
 • NG Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Renovering av badrum på ca 7 kvm i Västervik

Vi har köpt en villa i Gamleby som vi initialt kommer att använda som fritidshus och successivt i och med pension att bo allt längre perioder i. I villan finns ett relativt stort badrum på ca 7…
Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Byte av badrumsinredning i Stockholm, inom 3 månader

Byte av badrumsinredning. Inkluderar byte av toalett, handfat, kommod, takdusch samt installation av duschvägg och spegelskåp med belysning. Samt byta ut befintliga strömbrytare.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på 4,5 kvm i Mölndal, Inom 3 månader

Klinker 10X10 cm ska läggas på befintlig plastmatta i duschrum på 4.5 m2. Befintlig wc-stol och kommod med handfat ska demonteras och sen monteras tillbaka på samma plats. Ev. montering av ny…
Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Renovering av badrum i Stockholm, inom 3 månader

Radhus byggt 1984 - nu våtrumstapet och våtrumsmatta. Önskar klinker och kakel till brösthöjd samt målning. Nytt sanitetsporslin på samma ställen som nu.
Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Renovera liten toalett i Stockholm

En liten toalett som behöver renoveras. Det är 1,44 X 92. Kakel behöver tas bort från väggarna, putsa och måla väggarna istället, nytt handfat, toalettsitsen är ny men det behövs nog byte…
Renovering av badrum på totalt 9 kvm i Stockholm

Renovering av badrum på 6 kvm i Stockholm

Hej,
Har ett badrum på 6 kvm med väggar på 3m höjd som jag vill få renoverat.

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.