Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Fasadrenovering i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ange fasadtyp
Du måste välja minst ett alternativ
Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Söker offert för ommålning av fasad, ca 100 kvm.
Målartvätt, skarpning och målning i två lager. Ställning behövs.

Bild 1 ; Plan fasad cirka 25-30 kvm.
Ytan är på skuggsida - så krävs inte så mycket skrapning o.s.v.

Bild 2; Övervåning ovanför utbyggnad. Cirka 20 kvm.
Ytan har kvällssol, så är inte så sliten - men en del skrapning behövs.

Bild 3; Cirka 40 kvm - burspråk/balkongsida.
Här har vädret slitet mer på fasaden - behövs mycket skrapning och sedan ommålning.
Jag kommer laga fasaden runt fönster/balkongdörr - innan ni börjar måla.

Tid för offertbesök;
Måndag 9/8 07:00-13:30 , 17:00-18:00.
Tisdag 10/8 07:00-09:30.
Onsdag 11/8 07:00-11:30, 17:00-18:00.
Torsdag 12/8 , 07:00-13:00 , 14:30-17:00.
Fredag 13/8 07:00-18:00.
Vad som ska utföras
Fasadmålning
Antal våningar
2
Angiven fasadtyp
Trä
När ska arbetet utföras?
Så snart som möjligt
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Fasad

Ommålning av fasad + snickarjobb: ASEK har bra pris, de är snabba och duktiga. Mycket bra kommunikation. Väldigt nöjd - inget att klaga på!

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Asek Renovering & Städning AB för jobbet. Asek Renovering & Städning AB har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
 • A.E Entreprenad AB
 • BOCI Bygg AB
 • C-E Allservice Kommanditbolag
 • Wiklund & Son Måleri
 • MU Miljöstäd
 • SAGA Serviceföretag AB
 • FIMI Bygg & Tjänst

Andra som fått hjälp med fasadrenoveringsjobb

Fasad
Tvättning och renovering samt målning av putsfasad i Stockholm
Cirka 20 år stockholmsvit grov putsfasad behöver tvättas lätt och bättringsmålas asap.
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Renovering av fasad och dörrar på komplementbyggnader i Skarpnäck, Stockholm
Vi är en bostadsrättsförening med radhus på 20 hushåll, samt två komplementbyggnader bestående av en förrådslänga och en byggnad för sopor. Enligt vår underhållsplan ska fasaden samt…
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Renovering av träfasader på radhus i Stockholm
Det är dags att se över vår träfasad på vårt radhus. Några plankor behöver bytas och sen målas. Först behöver man se över fasaden och mäta vilka delar som behöver bytas ut och vilka som…
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Renovation of facade in Malmö
Hi, I have a wooden facade for my Rådhuset. The facade needs to be changed either whole or in parts. Can you please visit the home and provide an estimation.
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Byte av plåt till lockpanel på gavel i Stockholm, inom 3 månader
Kolonistuga klädd i plåt. Byte från plåt till lockpanel på en gavel. Om det behövs nya vindskivor på samma gavel. Bakom plåten finns en vindslucka som jag vill frilägga.
Ommålning av 100 kvm fasad i Stockholm
Fasadlagning av putsadfasad i Sävsjö
Uppdraget gäller lagningar av putsad fasad.

Vanliga frågor och svar om fasadrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om fasadrenoveringsjobb

2022-10-26
Det finns några saker som är viktiga att tänka på inför den annalkande årstiden. Du kan nämligen spara mycket tid och pengar genom att vintersäkra din bostad. Svenska hus utsätts för stora påfrestningar med tanke på vårt omväxlande klimat. Här kommer några saker som du alltid bör gå igenom innan vintern anländer!
2021-06-17
Om du ska välja fasad till ditt hus gör du helt rätt i att göra din research. En fasad är inte bara en smakfråga, den ska också underhållas och passa med omgivningen. Här går vi igenom olika fasadtyper som förhoppningsvis gör valet lite enklare.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!