Montera ett Ikea-kök i Nynäshamn

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Nynäshamn!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Montera ett Ikea-kök i ett helt nytt Attefallshus.
Ungefär hur stort är köket?
Ca 7 kvm
Era önskade typ av renovering
Bygga om kök från grunden
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Snickeri

Tille Bygg AB var snabba på att lämna en offert och sedan utfördes arbetet snabbt och bra. Trevliga att ha att göra med och väl utfört arbete. Vi är mycket … Visa mer

Tille Bygg AB var snabba på att lämna en offert och sedan utfördes arbetet snabbt och bra. Trevliga att ha att göra med och väl utfört arbete. Vi är mycket nöjda och kommer att anlita Tille Bygg AB igen när behov uppstår.

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Tille Bygg AB för jobbet. Tille Bygg AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Mapell Måleri och Entreprenad AB
 • PROKA BYGG AB
 • INSTAPLATT & ENTREPRENAD
 • MDK Service AB
 • Firman Suvakci, Umit
 • FIMI Bygg & Tjänst

Andra som fått hjälp med snickeri

Montera ett Ikea-kök i Nynäshamn

Byte av stolpar till balkong samt även byte av räcke i Nynäshamn

Byte av stolpar till balkong, även byte av räcke.
Montera ett Ikea-kök i Nynäshamn

Installera IKEA kök, skärmtak på altan och slutföra tak över ingång i Nynäshamn, så snart som möjligt

Jag behöver hjälp med några saker. För att börja med dessa följande: -Installera IKEA Method kök (så snart som möjligt). -15 m2 skärmtak på altan. -Slutföra tak över ingång…
Snickeri

Altan rengöring oljning i Nynäshamn

Hej, behöver hjälp med rengöring inoljning av altan, samt byte av balkonggolv.
Montera ett Ikea-kök i Nynäshamn

Byggande av trädäck med träräcke och trappor i Nynäshamn, inom 3 månader

Byggande av trädäck (inklusive inköp av material) med träräcke och två mindre trappor i anslutning till villa på lätt sluttande mark. Totala önskade storleken på trädäcket är ca 65kvm,…
Montera ett Ikea-kök i Nynäshamn

Bygga en inglasad altan i Uppsala, inom 3 månader

Bor i nybyggt radhus. Vi har en liten uteplats. Det finns trall som är mindre än 15 kvm där vi skulle vilja ha inglasad altan.
Montera ett Ikea-kök i Nynäshamn

Demontering och montering av en kök i Stockholm

Vill ha en offert för demontering och montering av en kök .planerad jobb är 5:e april .

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.