Tille Bygg AB

Handen

Om Tille Bygg AB

Vi på Tille Bygg AB brinner för högkvalitativa och prisvärda hantverkare. Vi erbjuder dig en trygg och problemfri affär utan oväntade kostnader. Tille Bygg erbjuder totalentreprenad. Oavsett om det är ett badrum eller ett helt etage som ska byggas står vi för all kontakt med underleverantörer och vi tar ansvar för att det fungerar på bästa sätt. 

Tille Bygg har över 10 år av erfarenhet i branschen. Vi har sett det mesta och vet att allt går att lösa. Kommunikation mellan oss och kund är av största vikt, vare sig det berör färgbyte eller mått som behöver ändras. Det gäller små som stora projekt, vi begränsar oss inte. Vi renoverar och bygger nytt. Allt från dörrmontage till nyproduktion. 

Kostnadsfri offert är en självklarhet för oss och vi ser till att inköp av material, resor och arbetskostnader räknas noggrant. Våra kunder är de viktigaste för oss. De ska efter avslutad affär känna sig nöjda, både med pris och produktion. 
Vi har ansvarsförsäkring och F-skattsedel. 

Tille Bygg AB
11

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tille Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559329-9885
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-08-09
Momsregistrerat
2021-09
Registrerat för F-skatt
2021-09
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Byggverksamhet - Nybyggnationer samt renoveringar

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda