Tille Bygg AB logo

Tille Bygg AB

Handen

Presentation

Vi på Tille Bygg AB brinner för högkvalitativa och prisvärda hantverkare. Vi erbjuder dig en trygg och problemfri affär utan oväntade kostnader. Tille Bygg erbjuder totalentreprenad. Oavsett om det är ett badrum eller ett helt etage som ska byggas står vi för all kontakt med underleverantörer och vi tar ansvar för att det fungerar på bästa sätt. 

Tille Bygg har över 10 år av erfarenhet i branschen. Vi har sett det mesta och vet att allt går att lösa. Kommunikation mellan oss och kund är av största vikt, vare sig det berör färgbyte eller mått som behöver ändras. Det gäller små som stora projekt, vi begränsar oss inte. Vi renoverar och bygger nytt. Allt från dörrmontage till nyproduktion. 

Kostnadsfri offert är en självklarhet för oss och vi ser till att inköp av material, resor och arbetskostnader räknas noggrant. Våra kunder är de viktigaste för oss. De ska efter avslutad affär känna sig nöjda, både med pris och produktion. 
Vi har ansvarsförsäkring och F-skattsedel. 

Tille Bygg AB
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tille Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559329-9885
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 8

omdömen

 • Vi rekommendera Tim och hans team stark. Min make och jag behövde ett annat rum till vår lägenhet och bestämde att göra andra små grejer t.ex. fixa el i några lampor och handfat i små badrummet. Jag publicerade en annons och 10 olika företag på Servicefinder kontaktade mig. Tim lyssnade till våra behöv och kom på bra lösningar till vår problem. Han var snabbt att svara på email och telefon. Han och sitt team var så proffsig. De räknade att det ska ta 5 veckor att fixa allting och de var färdigt precis inom 5 veckor. De har gjort ett fint jobb och vi är också nöjd med kvalitet av produkterna som de hjälpte oss att välja. Vi ska använda de igen när vi ska renovera vår kök. Tack Tim, för en fin service och jobb som ni har gjort.
  Mia van Staden
 • Mkt professionell golvläggning samt montering av lister, trösklar och foder till rätt okej pris. Tille svarade också på det mesta av mina önskemål om utförandet. Tille kan jag rekommendera starkt.
  Björn
 • Ett jättesnyggt förråd, byggt på plats. Bra anpassat på en sluttande tomt. Helt enkelt "väldigt bra". Erik
  Erik Mellberg
 • Proffsiga, snabba och trevliga
  Maria Envall

Kontakta

Kontaktinformation