Renovering av badrum i Malmö

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Malmö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Renovera badrum. Badrum / Våtrum i Malmö. Kaklat men kaklet börjar sprivka.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
Vet ej. Litet badrum
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Badrum / Våtrum

Ett fantastiskt proffsigt arbete. Robert var snabb mycket noggrann och har ett jättefint bemötande. Arbetet blev över förväntan. Robert har också idéer som han … Visa mer

Ett fantastiskt proffsigt arbete. Robert var snabb mycket noggrann och har ett jättefint bemötande. Arbetet blev över förväntan. Robert har också idéer som han förmedlar. Positivt att han arbetar med ett badrum i taget, så han kom varje dag och hade en plan för dagen. Mycket prisvärd. Kan varmt rekommendera.
Birgitta Mårtensson

12 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 12 företag och valde PROFFSBYGG Vellinge AB för jobbet. PROFFSBYGG Vellinge AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • DWS Montering & Bygg i Skåne AB
 • A&M BYGG
 • MBS Bygg och Fastigheter
 • ART MUR AB
 • Byggkeramikmontören
 • Assi Bygg & Renovering AB
 • RPA Snickeri Inredning Bygg AB
 • MONTBYGG HOFTERUP
 • Foxor AB
 • MRM Kakel & Golv i Oxie AB
 • G Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum i Malmö

Renovering av badrum på 5 kvm i Malmö, inom 3 månader

Totalrenovering av badrum efter fuktskada. Lägenhet i BRF.
Föreningen åtgärdar fuktskada och lämnar badrummet utrivet med kala väggar och golv.
Renovering av badrum i Malmö

Renovering av badrum på 5 kvm i Västerås

Vi vill göra en helrenovering av vårat lilla badrum då det är gammalt och ofräscht men även så vill vi ha dusch och tvättmaskin istället för badkar. Vi vet inte exakt hur vi vill ha det,…
Renovering av badrum i Malmö

Renovering av badrum på ca 4 kvm i Malmö, inom 6 månader

Har köpt en lägenhet i Limhamn med tillträde 2024-02-07. Vi behöver hjälp att ta ner och sätta upp nytt kakel på väggar och golv. Installera ny toastol, vask och duschväggar samt installera…
Renovering av badrum i Malmö

Renovering av två badrum och en tvättstugan i Nacka

Lägenheten inne har två badrum och en minder tvättstuga. I det stora badrummet önskar vi: - Sätta upp x antal krokar som då behövs borras i kaklet. - Eventuellt sätta upp x antal…
Renovering av badrum i Malmö

Kakla in badkar och byte av duschvägg i Malmö, inom 3 månader

Vill ha offert på montering av badkar, som ska kaklas in. I dagsläget står där en dusch, med glasvägg som går hela vägen ner till golvet, så med badkaret behöver vi också sätta in en ny,…
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum och toalett i Malmö, inom 3 månader

Ett badrum och en toalett behöver renoveras.
Badrum cirka 6 kvm och toalett cirka 3 kvm. Lägenheten ligger i Triangeln i Malmö.

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.