Bygga en altan i Nacka

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Nacka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej
Vi önskar bygga en altan lik den på bilden i länken nedanför men med två trappor till entrédörren och altandörren och en skärmvägg.

Vårt attefallshus levereras färdigbyggt den 18 augusti.

Altan ~25m2 (inget räcke).
Skärmvägg: ~1,35*1,6m (1,8 från marken).
Två trappor (~1-2 trappsteg, inget räcke).

När: slutet av augusti-September (avslutas senast slutet på september).
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Bygga en altan i Nacka
Snickeri

Fint och i tid

12 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 12 företag och valde Bellums grupp AB för jobbet. Bellums grupp AB har utfört 45 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.3.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Kloka Tjänster AB
 • Aqssons AB
 • SmartKomp Fastighetsservice AB
 • T.Y.P Bygg
 • 12 Tum Bygg AB
 • Fimi Alltjänst AB
 • Pakse services AB
 • RBentreprenör
 • Bygg Technology's Sverige Kommanditbolag
 • Sundbybergs Bygg&Renovering AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Bygga en altan i Nacka

Bygga trädäck i Nacka, inom 3 månader

Bygga trädäck längs med kortsidan av ett parhus. Vid ena änden vill vi ha eventuellt att däcket avslutas med en låda för plantering som blir cirka 3,6x0,7x0,9m (l x d x h). Underlaget är…
Bygga en altan i Nacka

Flytta dörr och bygga innervägg i Nacka

Vi avser bygga en Walk-in-Closet i sovrummet i vår lägenhet och skulle då behöva behöva flytta en dörr två meter samt bygga en innervägg i sovrummet. Vi vill även sänka ner taket och sätta…
Bygga en altan i Nacka

Bygga innevägg i Nacka

Vi äger en 2:a i Älta (138 30) och ville bygga en innevägg för att skaffa extra rum för barnet och utveckla till en 3:a. Väggen behöver vara ungefär 330 cm långt. Har inte mätat rummets…
Bygga en altan i Nacka

Bänkskivebyte i Nacka, inom 3 månader

Eventuellt hämta bänkskiva i butik.
Ta bort gammal bänkskiva.
Montera nya bänksskivan.
Bygga en altan i Nacka

Bygga en yttervägg och flytta en ytterdörr i Tyresö, inom 3 månader

Bygga en yttervägg cirka 2m bred och flytta en ytterdörr. Idag är det en skjutdörr i glas där.
Bygga en altan i Nacka

Renovering av altan i Uppsala

Vi vill bygga ut vår altan så den blir ungefär dubbelt så stor och glasa in halva altanen och ha både altan och uterum.

Altanen vi har idag är i dåligt skick och ”golvet” skulle behöva bytas.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.