Bygga altan ca 60 kvm i Göteborg

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Göteborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Bygga altan ca 60 kvm med impregnerat trä och insynsskydd i panel på en av sidorna. Renovera en balkong (ovanför altanen) och mindre målningsarbete på ett förråd vid altanen. Arbetet ska starta så snart som möjligt. Vill helst att materialet inhandlas av er om ni har avtal med återförsäljare.
Snickeri

Var mycket nöjd med resultatet, en fin altan där alla höll tiden och altanen var klar på utsatt tid. Rekommenderar verkligen Topalli Bygg.

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde TOPALLI BYGG AB för jobbet. TOPALLI BYGG AB har utfört 59 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
 • MP SJÖVIK AB
 • Zäta Entreprenad AB
 • Bygglovsborgen GBG AB
 • Mocek Bygg HB
 • Firma Thomas Gustafsson

Andra som fått hjälp med snickeri

Snickeri

Bygga om lada till gäststuga i Knivsta

Har en delvis ombyggd lada som ska göras om till gäststuga.
Ingår mest isolering, göra om takstolar och sätta innerväggar.
Bygga altan ca 60 kvm i Göteborg

Montering av kattnät i Göteborg

Kattnät måste monteras på balkong. Då det inte får göras någon åverkan på väggarna eller taket behöver någon sorts träram snickras ihop där kattnätet kan fästas.
Snickeri

Bygga altan med räcke och anslutande trappa samt montera ny altandörr i Sotenäs, inom 3 månader

Bygge av altan (3.6x6.6m) med räcke på plintar. Cirka 1-1.5m bygghöjd. Bygge av anslutande trappa ner till trädgård. Håltagning för altandörr. Montering av altandörr.
Bygga altan ca 60 kvm i Göteborg

7 meter staket och ca 85 kvm altan i Göteborg, slutet av augusti

Nedmontering, rivning, slängning och uppbyggnad av: 1 st staket mot grannen 7m x 1,8m. Samt en större altan enligt en design (10m x 8,6 som även har lite finlir i olika höjder för att bygga in…
Bygga altan ca 60 kvm i Göteborg

Snickeriarbete i Göteborg

Sätta in en taklucka till vind, bygga igen den gamla samt lägga gipsskivor innertak cirka 18 m2.
Bygga altan ca 60 kvm i Göteborg

Byta trädäcket i Göteborg

Har en altan idag där trädäcket blivit dåligt och som vi vill byta. Alltså stommen m.m som byggdes 2020 ska vara kvar.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.