Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Snickare i Malmö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt. Cirka 35-40 kvm. Av någon outgrundlig anledning packat med tegelsten och sand mellan nuvarande bjälklag. Befintlig, låg mur runt däcket, vill ha kvar den. Nytt däck i tryckimpregnerat virke eller lärk.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö
Snickeri

Helt okej pris, trevliga, dök upp på avtalad tid och blev klara i tid. Resultatet har jag inget att anföra mot.

9 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 9 företag och valde H Malmberg Byggentreprenad AB för jobbet. H Malmberg Byggentreprenad AB har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Samtida Entreprenad AB
 • ByggZilla Entreprenad Skåne AB
 • Leijonhufvud Bygg och Renovering AB
 • Den Tysken
 • Stålbergs fönster och montage AB
 • Abassi Bygg AB
 • Roséns Bygg & Anläggning AB
 • RJ Byggentreprenad AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö
Snickeriarbete i inglasad veranda
Bygga färdigt innerväggar i mindre glasveranda,isolera och bygga innertak mm
Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö
Snickerijobb i en lägenhet i Malmö, inom 3 månader
Vi har en lägenhet på 65 kvm i ett hus från 1929 där vi önskar anlita en snickare för följande ändamål. 1) Vi har en Ikea Pax-garderob (bredd 200cm, djup 58 cm, höjd 236cm) som vi önskar…
Snickeri
Byta ut ruttnat trä i ett träräcke vid ytterdörren i Danderyd, inom 3 månader
Byta ut trä dom har ruttnat i vårt träräcke vid ytterdörren.
Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö
Ta bort gräsmattan och göra om till altan samt bygga om staket i Malmö
Ta bort gräsmattan och göra om till altan. Cirka 64-70 kvm.
Plus bygga om staket.
Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö
Hjälp med diverse reparation i Malmö
Vi skulle behöva hjälp med tre "reparationsjobb". 1. Fönsterkarm (ytterdörr invändigt). Fuktskada som behöver slipas/målas. 2. Altandörr (öppningsanordning dörr + foder) 3. Eluttag som…
Riva ett ruttet trädäck och ersätta med nytt i Malmö
Laga kökslucka i Malmö
Gäller kökslucka under vasken i köket, som släppt för bra tag sedan och sedan jag försökt lösa men det är dags att ge upp. Luckan har släppt och hänger.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!