Renovering av ett radhus i Lund

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Totalentreprenad i Lund

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Radhus på 112 kvm. Det som skal målas är; väggar, golvlister, taklister, runt dörrar, runt fönster, trappa plus räcke, ev alla tak. Riva ut ett skåp under vasken i köket för att koppla dit diskmaskin, byta alla dörrhandtag på innerdörrar, sätta upp tapet på en vägg i det största sovrummet, sätta upp en ribbvägg i det minsta sovrummet. Målarfärg till alla ordnar vi själv. Tapet finns på stort sett alla väggar.
Vad som ska genomföras
Renovering
Om bygglov finns
Nej, det behövs inte för detta bygge
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Renovering av ett radhus i Lund
Totalentreprenad

Vi är så nöjda. Dino har verkligen anpassat sig efter våra önskemål och har utfört ett fantastiskt jobb. Vi hade ändringar under tiden men Dino var väldigt … Visa mer

Vi är så nöjda. Dino har verkligen anpassat sig efter våra önskemål och har utfört ett fantastiskt jobb. Vi hade ändringar under tiden men Dino var väldigt lätt att ha att göra med och gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda. Toppbetyg till Dino och Decem byggentreprenad AB.

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Decem bygg Entreprenad AB för jobbet. Decem bygg Entreprenad AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • DWS Montering & Bygg i Skåne AB
 • Parkettesset Mö AB
 • A&M Städ och Renovering
 • TN BYGG AB
 • MONTBYGG HOFTERUP
 • ZP NR. 1 BYGG
 • Emis Fastighetsservice i Skåne AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Lund, inom 3 månader
Renovera restaurang (matsal och bar), måla, kakla, tapetsera, riva befintliga barer, bygga ny bar, elinstallation i Centrala Lund.
Renovering av ett radhus i Lund
Totalentreprenad till renovering i Mölndal, Inom 3 månader
- Riva två väggar, ej bärande. Cirka 3,7m + 3,7m. - Sätta igen en dörröppning. - Byta ut parkettgolv för att få enhetlighet mellan öppnade rummen. ca 36 kvm - Lägga parkett i kök (ligger…
Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Lund
Jag söker en entreprenör för en fullständig ombyggnad av min vind i min bostadsrätt på Gunnesbovägen 171 i Lund. Utrymmet ligger på tredje våningen och sträcker sig över ungefär 25 m².…
Totalentreprenad
En tillbyggnad och totalrenovering av hus i Skurup
En tillbyggnad och totalrenovering av gammalt befintligt hus.
Renovering av ett radhus i Lund
Bygga ut altan i Lund
Jag ska bygga ut min altan till en bottenlägenhet i Lund och har därför kontaktat dig. Jag skulle vilja få offert på stenläggning av en ny altan (12m2) uppförande av rappa samt nytt staket…
Renovering av ett radhus i Lund
Renovering av lägenhet i Lund, inom 3 månader
Totalrenovering av två lägenheter ”Lägenhet 2” (cirka 110 kvm) och ”Lägenhet 3” (cirka 170 kvm) i enlighet med arkitektritningar. Dessa lägenheter avses sedan nyttjas som kontorslokaler.…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!