Ersätta altan med ny i Täby

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Täby!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har en c:a 50kvm altan som skulle behöva förnyas. Den står på befintlig altangrund som förhoppningsvis är återanvändbar då nya altanen i princip ska ha samma design som den befintliga.
Nya detaljer är staket-delarna samt en lite annan lösning på trapporna från altanen till tomten (gräsmatta).
När ni besöker oss för att skapa en offert så kan vi diskutera detaljerna som avviker från dagens lösning.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Ersätta altan med ny i Täby
Snickeri

Duktiga hantverkare. Tålmodig och kunnig kontaktperson.

12 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 12 företag och valde Powerbuild nordic AB för jobbet. Powerbuild nordic AB har utfört 70 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Antanas Byggservice AB
 • Täby Råd & Bygg AB
 • Karaj Bygg Allservice
 • T.Y.P Bygg
 • One Punch AB
 • Hannamålare AB
 • Home bygg & kakel
 • SAGA BYGG & MÅLERI
 • AMK Gruppen AB
 • VD Bygg AB
 • Sundbybergs Bygg&Renovering AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Ersätta altan med ny i Täby

Stänga meningslösa utrymmen under trappan i Stockholm

Vår BRf's fastighet har fyra trapphus inomhus där våningen längst ner (källarplan) har meningslösa utrymmen under trapp där uteliggare ibland får för sig att sova om dom tagit sig in i…
Snickeri

Bygga och montera skjutgrind i Täby

Bygga och montera en skjutgrind i trä. Öppningen i staketet är cirka 3,5 meter.
Snickeri

Renovera altan 23-27kvm i Täby

Hej,

Skulle vilja ha hjälp med att fräscha upp min altan. Jag skulle vilja fixa inoljning av trall, slip och målning av staketplattor + polar och inoljat räcke. Mvh
Ersätta altan med ny i Täby

Bygga träaltan i vinkel med två trappor i Täby, Inom 3 månader

Bygga träaltan i vinkel med två trappor, cirka 38 kvadrat.
Snickeri

Byta ut räcke på balkong samt räcke under till ingång samt en del dåliga bräder i Uddevalla, inom 3 månader

Byta ut räcke på balkong samt räcke under till ingång, samt en del dåliga bräder innan målning.
Ersätta altan med ny i Täby

Ersätta två fula vedupplag med vedbodar eller upplag med tak i Täby

Har två fula vedupplag som jag skulle vilja ersätta med en (eller två) snyggare/praktiska/enkla vedbodar/upplag med tak.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.