Renovera, laga, läga fiskbenparket av 15 kvm i Partille

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Golvläggning.

Du kan också få hjälp med Golvläggning i Partille!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi renoverar ett gamalt hus med fiskbensparket. Det finns ställen där parket saknas och även där vi behöver utföra lagningar. Vi har nya stavar och behöver nu hjälp att lägga dom så att ev. övergånger och lagningar blir bra.
Ungefär hur stor är golvytan i kvadratmeter?
15
Vilket typ av golv vill du lägga?
fiskbenparket
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Renovera, laga, läga fiskbenparket av 15 kvm i Partille
Golvläggning

4 företag svarade på jobbet

 • Nordicwoodfloors AB
 • MJ Maestro Byggservice
 • Parkettkontakten i Sverige
 • Firma Oskar Nordenstam

Andra som fått hjälp med golvläggning

Golvläggning

Lägga klickgolv i ett kök i Partille

Hjälp med att lägga klickgolv i kök och ev två sovrum, men först köket. Ev även hjälp med borttagning av hyllplan och bänkskiva i ena änden av köket. Så snart som möjligt.
Renovera, laga, läga fiskbenparket av 15 kvm i Partille

Åtgärda fuktskada samt golvläggning under kylskåp i Partille

läcka under kylskåp i kök - Undersökning av fuktskador- Åtgärdande av fuktproblem samt lägga om golvet på en begränsad yta . offerten skall vara uppdela på ytskikt och arbetskostnad.…
Golvläggning

Lägga golvplattor på 11 kvm i Tyresö

Vi önskar ta bort vårt befintliga trägolv och lägga nya golvplattor på plats. Golvet är ca 11 kvm.

Tack på förhand!
Renovera, laga, läga fiskbenparket av 15 kvm i Partille

Lägga laminatgolv i ett sovrum i Partille

Lägga laminatgolv i ett sovrum. Golvet har nivåskillnader i mitten av rummet så behöver byggas upp först. Dörren behöver nog kapas nedtill.
Renovera, laga, läga fiskbenparket av 15 kvm i Partille

Lägga golv på balkongen i Partille

Lägga golv på balkongen trall eller vad man nu lägger.
Golvläggning

Byta golv i sommarstuga i Norrtälje, inom 3 månader

Ska byta golv i sommarstuga. Cirka 50-60 kvm. Finns ett laminatgolv idag redan men det river vi ut så ni kan lägga nytt. Vad skulle det kosta i arbetskostnad?

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.