Korrigering av dörröppning i Järfälla

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Järfälla!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Korrigering av dörröppning och montera dit övergångslist på golvet.

Öppnat upp vid en dörröppning mellan vardagsrum och hall/trapp.
Det sattes upp en mdf-skiva i öppningen längs med kanterna. Detta blev dock inte bra. Det sticker ut 3 cm av mdf-skivan på varje "kant".

Det som vi behöver hjälp med är:
- att antingen såga bort de överflödiga kanterna på mdf-skivan och snygga till kanterna och spackla.
- eller att ta bort mdf-skivan (är ditsatt med spikpistol och "lim"), spackla på betongväggen och snygga till kanterna med ev list.

Vi har en övergångslist till golvet som ska sättas dit. Men det är ca 1-2 mm nivåskillnad mellan golven.

Arbetet lämnades halvfärdigt och vi behöver nu hjälp med att göra det sista.
Måla väggarna och taket kan vi göra själva.

Önskat startdatum
Inom 3 månader
Korrigering av dörröppning i Järfälla
Snickeri

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Loren Bygg & Renovering för jobbet. Loren Bygg & Renovering har utfört 12 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
  • Firman Kamran

Andra som fått hjälp med snickeri

Snickeri

Kökskran, duschblandare, badrumsskåp i Järfälla

Jag skulle vilja ha hjälp med följande ute i Kallhäll: 1. Täta en kökskran som läcker lite/ersätta packning. 2. Byta ut en trasig duschblandare. 3. Byta ut ett gammalt badrumsskåp med spegel…
Korrigering av dörröppning i Järfälla

Snickeriarbete i Halmstad

Har ett uterum sen 90 talet , som ligger intill huset(Köket). Önskar en balkoningång från köket till uterummet. Idag finns fönster med tegel vägg. Vi tänker oss att vi tar bort ett fönster…
Snickeri

Bygga terasser samt bygga en förvaringsbod och en ny trapp till entren i Järfälla

Vill bygga terasser/avstser i våran branta sluttning. Detta för att kunna odla i slänten. Vill även bygga en förvaringsbod samt en ny trapp till entren.
Korrigering av dörröppning i Järfälla

Renovera taket i kök inkl. målning i Järfälla

Vi behöver renovera taket i kök. Få hela ytan slät och nya taklister. Plus måla.
Korrigering av dörröppning i Järfälla

Renovering av inomhus tak i Järfälla

Vårt vardagsrum tak har ramlat ner (takpanel) och vi vill någon kan komma till och fixa snarast. 32 kvm.
Korrigering av dörröppning i Järfälla

Grundarbete väggar inomhus i Hallstahammar

Jag har två väggar i min lägenhets vardagsrum som jag har rivit ner all gammal tapet/målning samt även råkat komma hela vägen ner till ”grunden” som är ojämn. ”Grunden” är betong.…

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.