Byta handfat i Lund

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Rörmokare.

Du kan också få hjälp med Rörmokare i Lund!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Handfat har fula sprickor och jag skulle behöva hjälp med att byta ut det. Jag tror modellen är IFÖ Ceratop 2442 och den är integrerat i ett myresjökök-skåp.

Om det går att byta bara handfatet så föredrar jag det men om det behövs kan vi byta både skåp och handfat samtidigt.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Byta handfat i Lund
VVS & Rör

Snickaren kom vid överrenskommen tid och var både mycket trevlig och gjorde ett bra jobb. Slutresultatet var perfekt. Rekommenderas!

Unik Malmö Allservice AB fick jobbet!

Konsumenten valde Unik Malmö Allservice AB för jobbet. Unik Malmö Allservice AB har utfört 17 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Andra som fått hjälp med VVS & Rör

Byta handfat i Lund

VVS & Rör i Lund

1. Byte av packning under den ena diskhon i diskbänken. 2. Blandaren på diskbänken kärvar. Smörjes eller installation av ny blandare. 3. Eventuellt resning av avloppet 4. Wc-stol som rinner lite
VVS & Rör

Byta tvättställsblandare samt laga badkarsblandare i Lund

Behöver hjälp med att bytta tvättställsblandare (1 stk), lagning av badkarsblandare om möjligt, den går inte att vrida. Eventuellt laga trögt flöde i toaletten om det är något rörmokaren…
VVS & Rör

Byte av 3 st blandare och ett rör i Västerås

Byte av blandare i befintliga tvättställ (2 st) och i en befintlig bide.
Ev. skall ett tvättställ och en bide bytas.
Ett nytt rör i ett uterum skall bytas (cirka 0,5 meter).
Byta handfat i Lund

Nedmontering av vask och uppsättning och installation av kommod i Lund

Hej! Behöver få hjälp med nedmontering av vask och uppsättning/installation av kommod m vask/tvättställ, 60 cm. Mvh Magnus.
Byta handfat i Lund

Byta vattenmätarkonsol i Lund

Behöver hjälp med att byta vattenmätarkonsol. Jag bor i Södra Sandby utanför Lund. Den befintliga mätaren sitter mellan ett vertikalt rör som kommer in genom golvet och ett horisontellt som…
VVS & Rör

Byta ut/laga ett sprucket rör på handfat i Södertälje

Byta ut/laga ett sprucket rör på handfat i kolonistuga. Gammalt rör för kallvatten. Ligger nära Hovsjö.

Vanliga frågor och svar om VVS & Rör

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.