Skörvald Hus AB

Höör

Om Skörvald Hus AB

S Hus hjälper dig med allt du vill ha stöd i kring din fastighet, villa, lägenhet och tomt.
Du behöver kanske många delar och det klarar vi av.

Vår erfarenhet finns inom husentreprenad, fastighetsservice, renovering, ombyggnad, energisystem, trädgård - både i det lilla och det stora. Det innebär både ute- och innemiljö, både funktion och design, ekonomiskt med hållbarhet som grund. Vill du få hjälp med ditt projekt, vi kommer gärna och tittar.

Vi har vårt kontor 400 meter från "Skånes geografiska tyngdpunkt" - mittelen alltså. Så vi har lika nära till alla våra kunder i Skåne.

Våra lokaler har vi i Jularp Skola placerad mitt emot Skånes Djurpark.

S Hus väljer att låna ut våra verktyg och maskiner när de inte används, på Hygglo; https://www.hygglo.se/users/6c9df-hans-fredrik-s. Ange koden 7DSL7 när du använder Hygglo första gången får du 50 kr att hyra för! Detta är en stor del av hur vi ser på vår del i helheten, att hjälpa med det vi kan och skapa ett hållbart samhälle. Har du behov av att låna något så titta efter i vår lista och fråga gärna om det saknas.

S Hus är en del av Skörvald Sverige AB, där även S Natur som erbjuder aktiviteter och upplevelser i vår natur samt S Konsult med erbjudanden inom Mentorskap, Rådgivning, Förändringsledning finns.

Med vänlig hälsning

Björn, Gustaf och Fredrik

Skörvald Hus
072-728 66 80
fredrik@skorvald.se
Skörvald Hus AB, 559395-6237
KONTOR
Evert Nils väg 3, Höör
LOKAL
Jularp Skola, Höör
11

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Skörvald Hus AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559395-6237
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-09-08
Momsregistrerat
2022-10
Registrerat för F-skatt
2022-09
Antal anställda
Omsättning 1–49 tkr
SNI
81100
Fastighetsrelaterade stödtjänster
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska driva konsultverksamhet inom främst byggbranschen såsom bygglovsritningar, byggritningar, interiördesignritningar, Attefallshus, Friggebodar, Containerhus och mindre installationer mot i första hand privatpersoner och fastighetsägare. Även handel och förvaltning med värdepapper, fastigheter och motsvarande samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.