Trädfällning i Sigtuna

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Sigtuna hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Sigtuna står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevliga, effektiva och prisvärda

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Sigtuna, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Sigtuna med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Sigtuna och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Sigtuna och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Sigtuna kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla och såga upp ca 20 st träd på Värmdö, inom 3 månader

Vi är supernöjda, väl mött och till ett bra pris!
– Ulrika Sjöberg
augusti 2021

Beskära ett träd, ta ner tre träd och ta bort döda grenar från ett träd i Danderyd

Snabba, trevliga, serviceinriktade, med kvalitet och normal prisbild. Kan absolut rekommendera Inne Ute.
– Magdalena
juni 2020

Trädfällning och bortforsling i Salem, inom 3 månader

Utfördes helt enl. mina önskemål.
– Arne Bredstedt
juli 2023

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Sigtuna

Markarbete i Sigtuna

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Sigtuna

Sten/Plattsättning i Sigtuna

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Sigtuna

Trädgårdsarbete i Sigtuna

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Sigtuna

Asfaltering i Sigtuna

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Sigtuna

NGC Trädfällning AB

(16 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hamilton Tree Solutions AB

(6 omdömen)

Arboristföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder …

Arboristföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder kostnadsfri offert i Uppsala/Stockholm området.

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Wiiks Trädgårdar AB

(2 omdömen)

Utbildad trädgårdsmästare med ett nystartat företag som utför trädbeskärningar, häckklippning, trädfällning, underhållsskötsel av utemiljöer, …

Utbildad trädgårdsmästare med ett nystartat företag som utför trädbeskärningar, häckklippning, trädfällning, underhållsskötsel av utemiljöer, rådgivning, design och nyanläggningar. Jag har röjsågskort RA och motorsågskort AB som jag tagit hos Säker Skog. Jag är väldigt serviceinriktad efter att ha jobbat med dagliga …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Exempel på fällda träd i Sigtuna

Fälla, såga upp och arborera 5 st träd i Sigtuna

Julia lämnade en förfrågan våren 2023:

Fälla, såga upp och arborera 5 st träd i Sigtuna

Har cirka 1500 kvm skog på tomten och skulle behöva hjälp med att kolla igenom träden för att se om de är hälsosamma. Vi har minst två träd här som behöver tas ner. Vi har också tre stora tallar på framsidan av huset (nära både vårat hus och grannens tomt) som vi skulle vilja ta ner, då de i princip helt täcker våra solpaneler. Vi behöver också hjälp att såga upp träden.

Julia fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Julia valde Powerbuild nordic AB för jobbet. Powerbuild nordic AB har utfört 88 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Powerbuild nordic AB fick omdömet

Arborera stora ekar med döda eller döende grenar i Sigtuna

Pär lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Arborera stora ekar med döda eller döende grenar i Sigtuna

Har ett antal stora ekar med döda eller döende grenar som behöver sågas av. Vi är således i behov av hjälp. Det är nog nödvändigt med en besiktning och genomgång av jobbet innan man sätter igång.

Pär fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Pär valde Upplands Arborist AB för jobbet. Upplands Arborist AB har utfört 12 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Upplands Arborist AB fick omdömet

Trevliga personer som utförde sitt jobb bra.
Fällning och bortforsling av en hög björk i Sigtuna

Sofie lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Fällning och bortforsling av en hög björk i Sigtuna

En hög björk med 2 stora stammar. Chansar på att den är ca.11-12 m hög (ren chansning). Står intill ett staket i ett villaområde ca.4 meter från vårt hus. Lär behövas tas ner bitvis. Önskas höras så snart som möjligt då vi ska sätta solceller på taket.

Sofie fick 4 svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill ha mer utrymme på tomten eller få en härlig utsikt, är trädfällning lösningen! Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är en svår process och ska inte utföras av en privatperson. En trädfällare har oersättliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, hus och kringliggande områden ta skada.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Trädet kan fällas från marken eller genom att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. En kunnig arborist arbetar enligt rätt metod, och ser till att trädet fälls på ett säkert och enkelt sätt.

Sigtuna

Sigtuna ligger intill Mälaren och ingår i Stockholms län och har ett invånarantal på 44000. Musikern i popgruppen Europe, Ian Haugland, bor i Sigtuna. Sigtuna ligger väldigt bra till, vilket är gynnsamt med det korta avståndet till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Detta leder till att fler etableringar av företag sker i kommunen.